logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Nový showroom produktů české značky KORADO se otvírá v Praze

Součástí nově otvíraného showroomu Křižíkova v Praze bude již od 12.10.2018 expozice značky KORADO, předního českého výrobce otopných těles. KORADO nabízí kompletní řešení v oblasti vytápění s důrazem na moderní a nízkoenergetické prvky a systémy.

Kromě koncových produktů pro vytápění nabízí i řešení pro řízené odvětrávání budov v podobě lokálních i centrálních rekuperačních jednotek.

Centrum bydlení a designu Křižíkova je prostorem, který usnadní navázání kontaktů se stavebními firmami či architekty a pomůže najít potřebnou inspiraci pro realizaci interiéru i exteriéru vašeho projektu. Společnost KORADO vám v rámci tohoto komplexu nabízí možnost prohlédnout si naživo své nejprodávanější produkty od deskových otopných těles po designové varianty v různých barevných provedeních. V části, která se věnuje vytápění, najdete modely z řady RADIK, KORALUX, KORATHERM i kompletní sortiment konvektorů.

Do konce roku otevře KORADO svou expozici i v Brně v Centru bydlení a designu Kaštanová.


SHOWROOM KŘIŽÍKOVA PRAHA



KORADO, a.s.
logo KORADO, a.s.

Jsme dynamická česká společnost s nadnárodní majetkovou účastí a patříme mezi přední světové výrobce ocelových otopných těles. Naší filozofií je nabídnout kompletní systémové řešení pro vytápění, chlazení i větrání a uspokojit požadavky i těch ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.