logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

S novým kompaktním otopným tělesem „Ramo“ od firmy PURMO se můžete chlubit pestrým peřím

MÁTE RÁDI BARVY? (MY TAKÉ!)

Díky nové kampani od firmy PURMO – Colour your life – se mezi čtyři stěny dostanou barvy. Kompaktní otopné těleso „Ramo“ kombinuje elegantní design s nejmodernějšími funkcemi, a je proto ideální designový prvek pro obytné prostory vašich zákazníků.

Otopné těleso Ramo
Otopné těleso PURMO - Ramo

Zvláštnost: Hladká čelní deska s barevným povrchem. Díky jednoduchým tvarům a různým barevným variacím Ramo působí ušlechtile a současně decentně nebo také nápadně odvážně a pestře. Otopné těleso se stane středem místnosti nebo vkusně podtrhuje atmosféru prostředí.

Nejen samotný elegantní design, ale také nejkvalitnější technologie a konstrukce krášlí tento model otopného tělesa. Díky nejnovějším technologiím přesně a velmi rychle reaguje na změnu dodávky tepla. Dokonce i při nízkých teplotách kotle je postaráno o maximální pohodu při sdílení tepla.

K tomu ještě patří snadná montáž, díky níž radiátor v každém případě vynikne. Díky různým možnostem připojení je renovace, rekonstrukce nebo dokonce nová stavba dětská hračka. Standardní výšky 300, 500, 600 a 900 a dostupné výšky 400, 550 a 950 předurčují otopná tělesa PURMO perfektně pro modernizaci. Všude tam, kde je kladen důraz na čisté tvary, je „Ramo“ trefou do černého.




 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.