logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Zdroje a svítidla SINCLAIR součástí vítězného projektu Hotel-vinařství Galant

Zdroje a svítidla značky SINCLAIR byla v minulých letech vybrána do vítězného projektu soutěže E.ON Energy Globe Award ČR. Primárním cílem celého projektu a vybrané LED technologie je snížení energetické náročnosti všech provozů a hotelu-vinařství Galant. Postupná výměna zdrojů a svítidel SINCLAIR byla již zahájena a bude probíhat také v následujícím roce.

Vítězem 5. ročníku soutěže E.ON Energy Globe Award ČR se stal v roce 2013 projekt Jiřího Mariana z Mikulova s projektem Hotel – vinařství Galant, který maximálně možným způsobem šetří energie a v němž se i skleníkové plyny využívají dále k výrobě vína a wellness programu pro návštěvníky. Soutěž o takzvaného energetického Oskara vyhrál v konkurenci dalších 216 firem, obcí, škol i jednotlivců, což znamenalo jednu z nejvyšších účastí v historii soutěže.

V hotelu Galant se trvale soustředí na snížení energetické náročnosti všech provozů a hotel spolu s vinařstvím pod jednou střechou k tomu dávají ty nejlepší možnosti. Krédo Galantu je chovat se rozumně, zodpovědně, ekonomicky i ekologicky, a proto realizují unikátní projekt ke snížení energetické náročnosti všech provozů.

Součástí tohoto projektu je také postupná výměna zdrojů a svítidel za novou úspornější LED technologii v celém hotelu, která probíhá od letošního roku do následujících let. Do projektu byly vybrány zdroje a svítidla značky SINCLAIR, které nabízí společnost NEPA spol. s.r.o. jako výhradní distributor SINCLAIR CORPORATION LTD. pro ČR a SK.

Zdroje SINCLAIR v hotelu Galant
Zdroje SINCLAIR v hotelu Galant
Zářivky SINCLAIR T8 12NW hotelová kuchyně
Zářivky SINCLAIR T8 12NW hotelová kuchyně

LED zdroje SINCLAIR – reference hotel Galant
LED zdroje SINCLAIR – reference hotel Galant
LED osvětlení SINCLAIR – recepce hotelu Galant v Mikulově
LED osvětlení SINCLAIR – recepce hotelu Galant v Mikulově

Rádi poskytneme podrobné informace o nabídce společnosti NEPA spol. s r.o., kontaktujte nás na tel.: + 420 541 590 193 (194) nebo e-mailem: ipakosta@nepa.cz; klusakova@nepa.cz
www.sinclair-lighting.cz


SINCLAIR Global Group, s.r.o.
logo SINCLAIR Global Group, s.r.o.

SINCLAIR Global Group, s.r.o. se soustřeďuje na produktovou oblast klimatizační techniky, tepelných čerpadel a LED osvětlení. Hlavním cílem značky SINCLAIR je přinést pohodlí do života lidí naší modré planety a zároveň chránit životní prostředí.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.