logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Látkové rolety se vzorem

Rolety s potiskem jsou nenahraditelné z více důvodů - jednak skryjí naše interiéry před zvědavými pohledy kolemjdoucích, jednak nám umožňují omezit intenzitu slunce a chránit nás před teplem.

Látkové rolety s potiskem jsou nenahraditelné z více důvodů - jednak skryjí naše interiéry před zvědavými pohledy kolemjdoucích, jednak nám umožňují omezit intenzitu slunce a chránit nás před teplem, ale to není vše! Jsou také perfektní jako dekorace do kuchyní, ložnic a dětských pokojů zařízených v jakémkoli stylu: skandinávském, klasickém i moderním.

Množství vzorů rolet s potiskem znamená, že si každý najde to své - kulinářské motivy inspirují k kuchyňským experimentům, bohaté dekorace nebo květiny vytvoří v koupelně atmosféru pro dlouhé koupele a pohádkové kresby zdůrazní jedinečný charakter každý dětský pokoj. Dobře zvolená látková roleta s potiskem dokáže nejen změnit interiér, ale také zdůraznit charakter a hodně vypovědět o jeho obyvatelích.

Velký efekt

Rozhodnutí pořídit si látkovou roletu je díky nízké ceně jedním z nejjednodušších a nejefektivnějších způsobů, jak změnit design interiéru. Montáž nevyžaduje speciální dovednosti, bohaté zkušenosti, profesionální nářadí ani zásahy do konstrukce okna a stěny - stačí jej přilepit k rámu pomocí oboustranné pásky nebo zavěsit na speciální háčky.

Díky látkám s různou mírou průhlednosti je můžete přizpůsobit svým potřebám a charakteru dané místnosti. Látkové rolety s potiskem jsou dostupné ve dvou verzích:

Polo stínící , které změkčí denní světlo a poskytne uklidňující atmosféru, chránící interiér před horkem.
Blackout , který účinně blokuje sluneční paprsky a poskytuje o něco více soukromí a lepší kvalitu spánku.

Látkové rolety


MK Rolety
logo MK Rolety

Dodáváme kvalitní stínící techniku od předních českých a zahraničních výrobců. Specializujeme se na vnitřní i venkovní stínění. Nabízíme též velmi kvalitní a pevné sítě proti hmyzu se zárukou 5 let a velmi kvalitní markýzy na terasu a balkony.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.