logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Chcete v zimě ušetřit? Pořiďte si venkovní rolety

Zima se neúprosně blíží a s ní i nutnost vytápění. Energie na topení něco stojí a v dnešní době to nebývají malé částky. Pokud byste letošní zimu chtěli ušetřit, nabízí se využití venkovních rolet.

Reklama

K čemu slouží venkovní rolety?

Venkovní rolety se instalují na okna nebo dveře domů a slouží k regulaci množství světla, tepla a zvuku, který proniká dovnitř. Venkovní roleta vám tak v místnosti vytvoří ideální podmínky, ať už svítí slunce nebo je za okny hluk a zima.

Venkovní rolety - hlavní výhody

  • Snižují potřebu klimatizace v létě a topení v zimě, protože napomáhají regulaci teploty uvnitř domu. Tím šetří energie a peníze.
  • Zvyšují soukromí a bezpečnost, protože brání pohledu dovnitř a zabraňují vniknutí nezvaných hostů.
  • Mohou mít estetickou funkci, jelikož dodávají domu moderní vzhled a lze je sladit s barvou fasády nebo okenních rámů.

Jak zabraňují venkovní rolety úniku tepla?

Venkovní rolety představují účinný způsob, jak zabránit úniku tepla z domu v zimním období. Fungují jako izolační vrstva mezi oknem a vnějším prostředím a tak snižují tepelné ztráty ze skleněné plochy. Venkovní rolety také chrání okna před povětrnostními vlivy, jako je sníh, déšť nebo mráz, tím prodlužují jejich životnost.

Řídící systémy vaše úspory znásobí

Chcete-li ušetřit ještě více peněz za energie, napojte vaše venkovní rolety na řídící systém. Díky moderním řešením je následně můžete ovládat podle svých potřeb a přizpůsobit jejich funkčnost dle aktuálního počasí, denní doby či ročního období.

Více informací

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.