logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Mytí oken v Praze

Výškovým pracím včetně mytí oken se věnujeme již od roku 2008 a tak nás málo co zaskočí. Jsme zkušení a zodpovědní pracovníci, co milují pohled z ptačí perspektivy.

Mytí oken v Praze a okolí patří mezi naše hlavní činnosti, poskytujeme však komplexní nabídku výškových prací včetně oprav fasád, arboristiky, nebo oprav komínů. Rádi Vám též navrhneme a postavíme střechu na klíč.

Se svými 15 pracanty se stále řadíme mezi menší firmy, a tak ke každé zakázce přistupujeme se stoprocentním nasazením a hledáme nejpřijatelnější řešení pro danou situaci. Můžete očekávat lidský a věcný přístup.

Zároveň se nebojíme investorům vysvětlit závažnost spojenou jak s technologií provedených prací tak i s náročnosti požadovaného úkolu.

Výškové mytí oken provádíme zejména v Praze a středních Čechách. Okna umýváme z lana, lešení a nově díky speciální technologii a dlouhým nástavcům (reverzní osmóza) i ze země.

Naši horolezci mají s mytím oken a dalšími pracemi nesčetné zkušenosti a za sebou řadu spokojených zákazníků. Čistá a udržovaná budova je vizitkou Vaší firmy, proto dbáme na to, abyste na ní po našem odchodu nenašli ani skvrnku. Zajištění kvalitní techniky k realizaci výškového mytí oken je samozřejmostí. 

Podívejte se na naše realizované zakázky.

Mytí oken v Praze


Výškové práce - Výškoví pracanti
logo Výškové práce - Výškoví pracanti

Provádíme speciální výškové práce pomocí horolezecké techniky. Pracujeme primárně v Praze a okolí. Ke každé zakázce přistupujeme se stoprocentním nasazením a hledáme nejpřijatelnější řešení v dané situaci.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.