logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Jak vybrat garážová vrata?

Na jaře začíná hlavní sezóna montáží garážových vrat. Plánujete jejich pořízení letos i vy? Představíme vám všechny čtyři základní možnosti, ať je váš výběr co nejjednodušší.

Reklama

V základním čtyřlístku běžných garážových vrat najdete:

●      Sekční garážová vrata
●      Posuvná vrata
●      Křídlová vrata
●      Rolovací garážová vrata

Sekční vrata

Velmi dobře izolují, lze je ovládat na dálku a vypadají elegantně - takto bychom mohli stručně představit nejoblíbenější typ garážových vrat do domácností. Lamely se pohybují po kolejnicích a plynule zajíždí pod strop, čímž zároveň šetří prostor v garáži i před ní.

Posuvná vrata

Obdobnou variantou sekčních vrat jsou posuvná vrata, která se otevírají pohybem do boku. To znamená, že musíte mít volnou celou jednu zeď, ke které se vrata zasunou. Pokud garáž využíváte často i jako průchod z venku do domu, mohla by vás zaujmout možnost pootevření vrat, kterými i tak pohodlně projdete.

Křídlová vrata

Klasikou mezi vraty jsou křídlová vrata. Ty vyžadují dostatek prostoru před garáží, abyste je mohli otevřít dokořán. Dovolí vám však mít úložný prostor i na stropě a zvolit si manuální či automatické otevírání na dálkové ovládání.

Rolovací vrata

Pro velké i ty nejmenší garáže - na rolovací vrata se zaměřte v případě, kdy nechcete přijít ani o centimetr úložného prostoru, ale zároveň máte omezené množství místa před garáží. Výrobce Building Shutters navíc vybavuje rolovací garážová vrata ochranou proti nadzvednutí, čímž plní i jejich bezpečnostní funkci.
 
Zajímá vás cena garážových vrat? Každé řešení firmy obvykle zhotovují na míru, proto neváhejte požádat firmu Building Shutters o nezávaznou cenovou kalkulaci třeba ihned.

Více informací

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.