logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Do 1.9.2021 jsme pro vás zmrazili ceny našich výrobků!

Pravděpodobně jste také zaznamenali globální situaci ohledně nedostatku výrobních materiálů a s tím spojený skokový nárůst cen napříč obory. Bohužel tento trend, přes veškerou snahu, už dohání také firmu Almma. Ceny některých hlavních výrobních materiálů dodavatelé v podstatě ze dne na den zvednul o 10-20%.

Pro všechny stávající cenové nabídky

Pokud od nás máte v tuto chvíli cenovou nabídku na venkovní hliníkové rolety, bezpečnostní rolety, plissované sítě a plissé, můžeme Vám tyto ceny zmrazit nebo chcete-li garantovat až do 1.9.2021, což je nejpozdější datum vaší případné závazné objednávky.

Pro nové objednávky

Pokud stále ještě váháte s pořízením venkovních hliníkových rolet, bezpečnostních rolet, plissovaných sítí nebo plissé, upřímně Vám radíme neotálet a stejně jako u současných cenových nabídek vám dokážeme současné ceny zachovat pro závazné nové objednávky do 1.9.2021.

Ověřená firma v oboru stínící techniky

Certifikát je označení firem, které na českém trhu stínící techniky splňují předpoklady pro to, být dobrým obchodním partnerem - poskytují kvalitní služby a výrobky, chovají se seriózně z hlediska platební morálky, plní podmínky certifikace výrobků apod. Certifikát uděluje jednou ročně Svaz podnikatelů ve stínící technice. Pro Vás jako naše zákazníky to znamená, že u takto označené firmy víte, že Vaším dodavatelem bude firma, která Vám poskytne služby a výrobky v souladu s platnou legislativou, chová se seriózně jak v obchodní sféře, tak z hlediska zákaznického přístupu.

Více informací


Almma
logo Almma

Díky dlouhodobým zkušenostem v oboru stínicí techniky a garážových vrat jsme si vytvořili spolehlivou a stálou síť renomovaných dodavatelů. Můžeme se dokonce pochlubit spoluprací s evropskou špičkou na trhu, německou společností heroal. Těší nás, že stále ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.