logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Výběr okenních pohonů online

Okennipohony.cz je novým nástrojem navrženým společností D+H, který umožňuje provést výběr pohonů pro ovládání oken v systémech přirozeného větraní. Stačí pouze zadat základní parametry okna, včetně rozměrů nebo způsobu otevíraní, aby najít odpovídající řetězový pohon a montážní konzoly.

Reklama

Webové stránky www.okennipohony.cz byly připravené tak, aby maximálně zjednodušit vyhledávaní vhodného okenního pohonu. „I když je okenní automatika nadále spojována s velkými komerčními objekty, pozorujeme stále rostoucí zájem o pohony mezi výrobci výplni stavebních otvorů nebo individuálními zákazníky,“ říká Maciej Orlik, obchodní konzultant D+H Partner. Okenní automatika znamená nejen pohodlí, ale také faktické zlepšení cirkulace vzduchu v budově a možnost otevření těžce dostupných oken, např. světlíků namontovaných velmi vysoko nebo velkoplošných oken. Naše kalkulačka poskytuje nezávislost a ukazuje, že výběr pohonů vyplní stavebních otvorů není vůbec komplikovaný,“ konstatuje Maciej Orlik.

Jak funguje kalkulačka volby pohonů?

Stačí zadat rozměry křídla, způsob a směr otevírání okna (např. sklápění dovnitř) a preferovaný způsob montáže pohonu (na povrchu nebo uvnitř profilu). Po zadaní údajů software vypočte vhodný typ pohonu k danému oknu, zda postačí jeden nebo budou nutné dva pohony, a také zda uvedená velikost vyžaduje aretaci okenního kování. Uživatel tímto získává seznam vhodných pohonů a nezbytných pro jeho okna montážních konzol. Shrnutí navíc obsahuje údaje o maximálním vysunutí řetěze, uhlu otevření okna nebo maximálně přípustné hmotnosti křídla. Přehled také obsahuje informace o požadovaném volném prostoru na rámu a na křídle požadovaným pro řádné provedení montáže.

Přehled produktů lze vygenerovat ve formátu PDF a podle něj podat objednávku na oddělení prodeje D+H. Kalkulačka www.okennipohony.cz je zdarma a nevyžaduje přihlášení.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.