logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Inovativní VELUX ACTIVE sbírá ocenění

Hned tři významná ocenění získala v konkurenci desítek dalších produktů společnost VE-LUX se svým systémem VELUX ACTIVE. V březnu VELUX uzavřel vítězný hattrick ziskem Zlaté medaile SVB 2019 na Stavebním veletrhu Brno.

Reklama



Cenu si odvezl i z veletrhů Střechy Praha a For Arch. „Nesmírně si vážíme trojice ocenění pro systém VELUX ACTIVE, který uživatelům zajišťuje automatickou a zdravější domácnost. Jsme rádi, že mezi porotami nezůstala bez povšimnutí také možnost dodatečné montáže systému na okna, která byla nainstalována před více jak 15 lety,“ uvedl koordinátor komunikace společ-nosti VELUX Zdeněk Okáč.

O Zlatou medaili Stavebního veletrhu Brno se ucházelo celkem čtrnáct produktů. Odborná komise ocenila řídící jednotku vnitřního prostředí VELUX ACTIVE. Jedná se o inovativní tech-nologii, která pečuje o domácnost i zdraví obyvatel domu. Otvírání a zavírání oken, stahování rolet i žaluzií systém dokáže sám prostřednictvím chytrých senzorů, které měří teplotu, vlhkost a hladinu oxidu uhličitého v budově, správně načasovat a vytvářet tak zdravější prostředí. Uživate-lé navíc mohou vše sami jednoduše ovládat prostřednictvím smartphonu a díky kompatibilitě s Apple Home Kit také hlasem.

VELUX ACTIVE pochválili letos v únoru také členové odborné poroty na veletrhu Střechy Praha. Systém získal čestné uznání v soutěži Zlatá taška, která vyzdvihuje produkty, jejichž parametry jsou srovnatelné se světovou úrovní a určují trend vývoje ve svém oboru.

Ocenění si VELUX odvezl také z veletrhu For Arch, který se konal loni v září. Cenu GRAND PRIX získávají exponáty, které jsou podle poroty technologicky inovativní, mimořádně kvalitní, úspor-né, cenově přijatelné a jejich výrobě nebo využití je brán ohled na životní prostředí. VELUX ACTIVE před odbornou porotou obstál v konkurenci téměř padesáti přihlášených produktů.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.