logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Léto je za dveřmi! Dopřejte si luxus na své terase za výhodné ceny!

Máme pro vás časově omezenou nabídku na oblíbený nábytek značky Higold, a to za ty nejnižší ceny. Pořiďte si luxusní zahradní nábytek se slevou až 25 % a připravte svou terasu na letní sezónu.

V našem e-shopu nyní probíhá slevová akce na zahradní nábytek značky Higold. Připravili jsme pro vás zvýhodněné sety, které zahrnují širokou škálu zahradního nábytku, který se skvěle hodí pod moderní hliníkové pergoly. Mezi naše produkty patří například 4místná sedací souprava New York, 5místná rohová sedací souprava, 6místný jídelní set a 8místný jídelní set a další.

Komfortní design a kvalita

Zahradní sedačka EMOTI je vyrobena z kvalitní hliníkové konstrukce, doplněné o matrace z voděvzdorného a UV stabilního materiálu. Díky tomu je vhodná pro umístění na zahradu, k bazénu či na terasu. Před prvním použitím je potřeba ošetřit dřevo teakovým olejem.

Komfortní designová sedačka HIGOLD EMOTI vás zaujme masivním designem a pohodlnými matracemi, které poskytují kvalitní odpočinek a relaxaci.

Zahradní set EMOTI

Kombinuje hliníkovou konstrukci s voděvzdornými a UV stabilními matracemi. Jeho masivní design je ideální pro venkovní použití. Jídelní stůl z této kolekce je tvořen hliníkovou konstrukcí a teakem, který je zpracován do nepravidelných latěk, což dodává celkovému vzhledu zajímavý ráz.

Kolekce New Polo

Kolekce e vyrobena z hliníkové konstrukce, teakového dřeva a odolného textilu. Poskytuje dostatek prostoru pro odpočinek a relaxaci, což z ní činí perfektní volbu pro vaši zahradu nebo terasu.

Kolekce New York

Elegantní a nadčasový zahradní nábytek díky kombinaci teakového dřeva a hliníkové konstrukce s kvalitním práškovým lakováním.

Luxusní zahradní nábytek se slevou


SUNSYSTEM, s.r.o.
logo SUNSYSTEM, s.r.o.

Společnost SUN SYSTEM je na trhu už přes 20 let, specializuje se na vše kolem stínící techniky pro interiéry (žaluzie, rolety, japonské posuvné stěny a další) i exteriéry (markýzy, pergoly) a poskytuje klientům nadstandardní záruky a plný servis.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.