logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

For Arch 2017: DJT rozdává slevy na montované domy

Ani na letošním ročníku For Archu nebude chybět Dům jedním tahem (DJT). Jeden z nejvýznamnějších výrobců a prodejců montovaných domů, bude i letos rozdávat slevy a služby zdarma.

Poznejte montované domy jedním tahem, které díky vlastnostem keramického betonu přináší oproti konkurenčním montovaným systémům celou řadu výhod!

Úsporné, nízkoenergetické i pasivní domy
DJT na svém stánku (hala 1, stánek 1D18) představí domy z obou svých katalogů: 25 úsporných montovaných domů a 8 nízkoenergetických a pasivních domů. Objednáte-li si během veletrhu některý z typových domů, získáte zdarma nejen typový projekt, ale dotaci na vyřízení stavebního povolení. Můžete tak ušetřit více než 70.000 Kč.

Čím jsou domy jedním tahem unikátní?
Unikátní vlastnosti domů jedním tahem tkví nejen v přírodním keramickém betonu, z nějž jsou vyrobeny, ale také ve stavebnicové technologii. Veškeré díly jsou pečlivě připraveny ve výrobě, a to včetně drážek a prostupů pro rozvody topení, vody, kanalizace a elektroinstalace. Vše do sebe přesně zapadne - stavba je tak velmi rychlá. Hrubá stavba zabere pouhé 4 stavební dny, u přízemních domu jen 2 dny. Dům k dokončení je hotový do 2 měsíců a bydlet lze už za půl roku od zahájení stavby. Minimum mokrých procesů totiž umožňuje nastěhování ihned po dostavbě. Lehký keramický beton přináší skvělé izolační vlastnosti a ideální vnitřní klima v horkém i chladném počasí.

A co vše najdete na stánku DJT?

  • Přímo na stánku si můžete prohlédnout vzorky konstrukce z přírodního keramického materiálu s unikátními vlastnostmi.
  • Pro lepší představu o rychlosti výstavby a propracované stavebnicové technologii můžete zhlédnout časosběrné video z výstavby jednoho z domů.
  • Chybět nebudou ani katalogy a další propagační materiály.

Během návštěvy stánku DJT se o vás postarají ochotní poradci, kteří rádi odpoví na všechny vaše otázky.

Dům jedním tahem najdete od 19. 9. do 23. 9. 2017 na veletrhu For Arch v hale 1 na stánku 1D18.

DJT rozdává slevy na montované domy
LIAPOR | Lias Vintířov, lehký stavební materiál k.s.
logo LIAPOR | Lias Vintířov, lehký stavební materiál k.s.

Společnost Lias Vintířov, lehký stavební materiál, k. s. vyrábí kompletní sortiment stavebních materiálů LIAPOR pro hrubou stavbu. Základním materiálem pro jejich výrobu je lehké keramické kamenivo Liapor, které nahrazuje běžné přírodní kamenivo.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.