logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Českým energetickým a ekologickým projektem roku je Luka Living Rental Apartments

Ve stanici metra Luka začala výstavba nejmodernější rezidenční budovy v České republice – Luka Living Rental Apartments. Patnácti patrová budova má 216 apartmánů, tři patra garáží a tři patra komerčních prostor.

Reklama

Projekt je v každém ohledu pokrokový. Jedná se o mimořádně úspornou budovu v energetickém standardu A, všechny byty jsou připraveny na systém domácí automatizace a z toho 12 největších apartmánů budou již ve standardu tímto systémem vybaveny. Byty nebudou určeny k přímému prodeji, ale k dlouhodobému pronájmu.

Luka Living Rental Apartments navrhla renomovaná architektonická kancelář CAMA Architekti s.r.o. a za návrhem a projektem systémové elektroinstalace, měření a regulace a řízení celé budovy i jednotlivých apartmánů stojí přední společnost v oblasti automatizace budov – Insight Home, a.s. Výstavbu provádí Hinton, a.s.

Cílem investora bylo vybudovat v Praze komplex špičkově vybavených apartmánů, které budou klientům nabízeny formou dlouhodobého pronájmu. Tento koncept vyžadoval zcela jiný přístup, než na jaký jsme zvyklí u klasických rezidenčních developerských projektů, kde jsou byty určeny k prodeji.“, říká Ing. Tomáš Kašpar, generální manažer celého projektu ze společnosti Luka Residential s.r.o., a dodává „Investor na jedné straně nabízí klientům maximální komfort v užívání apartmánů a jejich úsporný provoz, na druhé straně potřebuje dokonalý přehled o provozu celé budovy v reálném čase.“.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.