logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Resideo představuje novou řadu termostatických ventilů a hlavic

Společnost Resideo Technologies, přední světový výrobce a distributor systémových řešení pro komfort a bezpečnost domova, uvedl na trh novou řadu termostatických radiátorových ventilů a hlavic Honeywell Home, které zajišťují spolehlivou a přesnou regulaci průtoku topné vody.

Reklama

Když dojde na systémové vytápění domů, je pro majitele nemovitostí zásadní především jednoduchost, spolehlivost a energeticky efektivní výkon. Stejně to vnímají také profesionální instalační firmy, projektanti a dodavatelé. Společnost Resideo proto využila svých bohatých zkušeností a vyvinula novou řadu produktů pro spolehlivou regulaci vytápění vhodnou pro moderní bydlení budoucnosti.

Prvním produktem je elegantní a kompaktní hlavice pro otopná tělesa Honeywell Home Thera-6 s designem rukojeti zabraňující usazování prachu ze stálobarevného plastu. Tato hlavice umožnuje prvotřídní regulaci teploty ve své třídě1, díky použití prémiového senzoru vyráběného v Německu.

Druhým produktem je řada termostatických ventilů Honeywell Home V2000SX, která přináší následující technické výhody:

  • Ventily řady SX jsou skutečně univerzální a svým provedením vyhovují nejméně 90 % instalací otopných těles
  • Nová řada byla testována nad rámec požadavků evropských norem kvality
  • Osvědčená konstrukce s dvojitým o-kroužkem

Na produkty Thera-6 a V2000SX se navíc vztahuje prodloužená záruční doba v délce 10 a 15 let 2. Rozšířená záruka je nabízena přímým zákazníkům Resideo za příslušných podmínek společnosti.

Produkty jsou dostupné od 14. září.

Zákazníci jsou vždy v centru toho, co a jak děláme, proto jsme se zaměřili především na přání techniků a průmyslových partnerů, kteří se stali klíčovou součástí procesu vývoje tohoto produktu. Jsme pyšní na naši novou řadu a především na jednoduchost, kvalitu a spolehlivost, kterou nabízí,” řekl Mario Moura, generální produktový ředitel Resideo pro oblast EMEA.

Nová řada ventilů a hlavic Honeywell Home je skvělou volbou pro instalatéry, velkoobchodníky i koncové zákazníky. Pro více informací navštivte: homecomfort.resideo.com




Obchodní značka Honeywell Home je užívána pod dlouhodobou licencí Honeywell International Inc.


1 Certifikace podle certifikačního schématu Keymark pro dosažení nejlepšího hodnocení přesnosti řízení podle revidovaných evropských norem EN 215.

2 Produkty nové řady mají prodlouženou záruční dobu, podle příslušných záručních podmínek společnosti Resideo:

Produkt Produktová řada Délka prodloužené záruky
(od data výroby produktu)
Termostatická radiátorová hlavice Thera-6 10 let
Termostatické radiátorové ventily V2000SX 15 let
 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.