logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Novinky IMI na mezinárodním odborném veletrhu Aquatherm Praha

Hlavním tématem stánku jsou chytrá řešení značky IMI HEIMEIER pro soustavy HVAC včetně unikátní patentované technologie AFC®, automatické regulace průtoku, využitelné pro otopná tělesa i soustavy podlahového vytápění.


Na funkčních demo panelech si sami vyzkoušíte rozdíl mezi vyregulováním soustavy s klasickými ventily V-exact a s ventily Eclipse s automatickou regulací průtoku. Součástí prezentace budou všechny možnosti použití technologie AFC® pro klasická i ventil kompakt otopná tělesa, stejně jako pro koupelnová trubková tělesa včetně kombinace s malou podlahovou plochou, jako ideální řešení pro vytápění koupelen.
Unikátní řešení pro podlahové vytápění přináší použití rozdělovače Dynacon Eclipse, který vám ušetří spoustu času a nákladů díky přímému nastavení průtoku pro každou podlahovou smyčku. Tento průtok nebude díky technologii AFC® nikdy překročen ani při uzavření jiných okruhů, a tím zamezíme přetápění prostorů a zvyšování nákladů na vytápění.

Z produktů řady IMI TA budou určitě zastoupeny digitálně konfigurovatelné pohony TA-Slider, adaptovatelné na všechny druhy projektů a instalací. Společně s mobilní aplikací HyTune vás provedeme jednoduchým nastavením pohonů TA-Slider včetně unikátního omezení maximálního průtoku pro vytápění a chlazení v systémech change-over. Na funkčních demo panelech IMI TA si vyzkoušíte a porovnáte manuální vyvažování pomocí ventilů STAD a přístroje TA-Scope s automatickým vyvážením s tlakově nezávislými ventily TA-Modulator. Také můžete vlastnoručně nastavit okruh s dvojicí ventilů STAD + STAP a vyzkoušet vliv regulace tlakové diference na změny nastavení čerpadla či uzavírání a otevírání jednotlivých spotřebičů.


Naše expozice IMI Pneumatex se zaměří na produkty pro malé a střední budovy v oblasti udržování tlaku a kvality vody v soustavě. Představíme nový kompresorový automat Simply Compresso pro systémy vytápění do 400 kW, který se vyznačuje jednoduchým zprovozněním ve třech krocích. Výhodou je použití řídicí jednotky BrainCube s možností připojení a ovládání přes internet. Nejenom správný tlak ale i kvalita vody je důležitá pro bezproblémový provoz systému vytápění. Budeme prezentovat doplňování vody přes Simply Compresso a změkčení pomocí modulu Refill s filtrem. Kaly, nečistoty a magnetit v soustavě odstraní nový separátor Zeparo Cyclone, který je díky cyklonové techologii až 9x účinnější než klasické separátory.

Nedílnou součástí našich řešení jsou chytré mobilní aplikace, např. HyTools, díky nimž se zjednoduší celý proces návrhu, instalace, nastavení a následné regulace. Na stánku si můžete vyzkoušet aplikaci HyTools určenou pro každodenní hydronické výpočty, návrh správné dimenze potrubí, ventilu a jeho přednastavení. Nyní nově s modulem pro návrh expanzního zařízení.

Naším cílem v IMI je přinášet chytrá řešení, která přinášejí výhody jak projektantům, tak montážním technikům, stejně jako majitelům nemovitostí a konečným uživatelům v podobě úspory času, energie, provozních nákladů a vyšším komfortu.




Přijďte si na náš stánek Hala 3, stánek 324 vyzkoušet ukázky vybraných řešení v praxi. Zároveň můžete s našimi obchodníky a techniky projednat cokoli, co vás bude zajímat.

VSTUPENKA ZDARMA - jako číslo partnera uveďte: 2033240
Poukázku, která vám přijde do mailu, poté při příchodu na veletrh vyměníte za registrační kartu návštěvníka (vstupenku).

  • získáte ZDARMA vstup na konfererenci „SRI 100 %“ – CHYTRÉ BUDOVY S TÉMĚŘ NULOVOU SPOTŘEBOU ENERGIE. více informací
  • získáte ZDARMA aplikaci App® umožňující uložení základních informací o našich novinkách vč. regionálních kontaktů. více informací

IMI Hydronic Engineering
logo IMI Hydronic Engineering

Naší doménou jsou vysoce efektivní řešení pro HVAC soustavy: udržování tlaku a kvality vody; vyvažování, regulace a ovládání; termostatická regulace včetně unikátní technologie AFC® s Eclipse Inside. Produkty značek Heimeier, TA a Pneumatex šetří čas, ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.