logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Unikátní 5letá záruka na radiátorové hlavice, ventily a šroubení a produkty z řady Smart heating

Společnost Danfoss s.r.o. nabízí vysoce kvalitní a spolehlivé produkty pro přesné vytápění domácnosti. To nyní podpořila i nově nabízenou rozšířenou zárukou 5 let, případně 10 let a vztahuje se na termostatické radiátorové hlavice, ventily a šroubení a produktovou řadu Danfoss Smart Heating.

Společnost Danfoss s.r.o. představuje unikátní rozšířenou záruku 5 let na termostatické radiátorové hlavice, ventily a šroubení a produkty z řady Smart heating. Záruka je poskytována koncovému uživateli na tyto produkty Danfoss v případě, že montáž byla provedena odborným instalatérem.

Koncový uživatel má navíc možnost získat na vybrané produkty záruku na systém v délce 10 let. Záruku v délce 10 let je možné získat na radiátorovou termostatickou hlavici instalovanou v kombinaci s ventilovým tělesem.

Záruka platí pro produkty zakoupené po 1. lednu 2019, přičemž produkty musí být zakoupené a následně nainstalované odborným instalatérem. Záruka nabude platnosti pouze s fakturou instalatéra s jasnou specifikací produktů a montáže.

Přesný seznam produktů (PDF), na které se záruka vztahuje a podmínky uplatnění záruky.

DANFOSS, s. r. o.
logo DANFOSS, s. r. o.

Danfoss nabízí: regulační prvky pro CZT, termostatické hlavice, ventilová tělesa a šroubení, armatury pro vyvážení soustav v rezidenčních a komerčních budovách, produkty pro chytré vytápění - ovládání radiátorů a podlahového vytápění vzdáleně přes ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.