logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

GROHE XL Truck na veletrhu Aquatherm Praha

Přijďte se podívat na náš inovativní a oceňovaný design a nejnovější trendy. V naší výjimečné expozici GROHE XL Truck najdete to nejlepší od značky GROHE. Navštivte nás v hale 5 v PVA EXPO Praha – Letňany.

Budete si moci prohlédnout a vyzkoušet poslední novinky a inovace GROHE od vodovodních baterií a sprchových systémů po luxusní sprchové toalety, sanitární keramiku a sofistikované kuchyňské systémy a baterie.

V prostorách naší expozice se můžete seznámit s prémiovými řadami baterií Essence, Lineare a Atrio v nádherných barevných odstínech a luxusní sprchovou toaletou Grohe Sensia Arena. K vidění je zde největší stropní sprcha Aquasymphony a další inovativní produkty GROHE.

Nabídneme Vám osvěžení formou lahodných nápojů z našich kuchyňských systémů Grohe Blue a Grohe Red, které poskytují filtrovanou, chlazenou jemně perlivou, perlivou a neperlivou vodu nebo naopak vařící vodu přímo z kohoutku.




Připravena je pro Vás interaktivní výstava, kde si budete moci vyzkoušet naše produkty. Můžete si je rozebrat a ověřit tak jejich kvalitu. V rámci naší expozice jsou vytvořena stanoviště, ve kterých se dozvíte vše o našich jedinečných produktech. Po jejich absolvování Vás odměníme GROHE značkovým kufříkem s nářadím.

V rámci veletrhu Aquatherm se můžete zúčastnit několika našich přednášek na zájímavá témata jako jsou naše špičkové technologie a inovativní vlastnosti našich produktů.

Na místě bude tým našich expertů připravený odpovědět jakékoliv dotazy ohledně produktů a služeb GROHE.





Grohe ČR s.r.o.
logo Grohe ČR s.r.o.

GROHE je předním světovým výrobcem sanitárního vybavení a globální značkou zaměřenou na poskytování inovativních vodních řešení. Kvalita, technologie, design a udržitelný rozvoj. Čtyři klíčové hodnoty, které definují náš závazek poskytovat zákazníkům ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.