logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Tepelná čerpadla STIEBEL ELTRON zaregistrována v programu "kotlíkové dotace"

Na SFŽP pro tzv. "kotlíkové dotace" byla registrována tepelná čerpadla s nabídkou systémů vzduch/voda, země/voda a multifunkčních jednotek tepelného čerpadla s rekuperačním výměníkem řady LWZ 304/ 404.

Registrace výrobků u Státního fondu životního prostředí proběhla po ujasnění prováděcích předpisů a požadavků ke směrnici Evropského parlamentu a Rady 2009/125/ES "Ekodesign" plně ve shodě s nařízením EU č.811/2013. Zapsány byly všechny přístroje STIEBEL ELTRON z dotačního programu "Nová zelená úsporám" s tím, že nové produktové řady tepelných čerpadel budou registrovány při představení a uvedení na český trh.
Nové přístroje budou registrovány do obou dotačních programů.

Seznam zaregistrovaných přístrojů naleznete na www.tepelna-technika.cz a můžete si je ověřit na webových stránkách SFŽP, kde naleznete i další informace o dotačním programu.

Pokud potřebujete složit povinné zkoušky pro účely podle zákona 406/2000 (oprávnění montovat obnovitelné zdroje - zde tepelná čerpadla), můžete je složit přímo u firmy STIEBEL ELTRON. Při zkouškách současně získáte Certifikát pro montáž tepelných čerpadel STIEBEL ELTRON, který je jednak jednou z podmínek 5leté záruky na celou dodávku a 10leté záruky na kompresor a bývá vyžadován i při výběrových řízeních (oprávnění k montáži konkrétní technologie).

Tepelná čerpadla STIEBEL ELTRON, zdroj: STIEBEL ELTRON spol. s r. o.
Tepelná čerpadla STIEBEL ELTRON, zdroj: STIEBEL ELTRON spol. s r. o.

STIEBEL ELTRON spol. s r.o.
logo STIEBEL ELTRON spol. s r.o.

STIEBEL ELTRON nabízí technicky vyspělé produkty, které splňují nároky na ekologický i ekonomický provoz v oblasti elektrického ohřevu vody a vytápění, tepelných čerpadel a větracích systémů.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.