logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

HKS Lazar – litinový automatický kotel na uhlí, emisní třída 4

Reklama

Kotle HKS Lazar umožňují čerpat dotace i v maximální výši 60.000,-Kč. Na dotačním seznamu je dnes pouze jeden dodavatel litinových automatických kotlů na uhlí 4.třídy s výkonem okolo 25kW.


HKS Lazar – moderní tepelná technika

Vždy držíme krok s moderními technologickými postupy, a proto naše výrobky splňují náročné požadavky našich klientů. Zároveň však splňují i náročné legislativní požadavky, v současné době je zejména kladen důraz na nízké emisní limity ve spojení s účinností zdroje.

Splnit emisní limity ve 4. třídě, pro automatické kotle na uhlí, není jednoduché. Důkazem je velmi „chudý“ seznam registrovaných kotlů na dotačním seznamu SFŽP, kde je jen jeden dodavatel s automatickým litinovým kotlem na uhlí. Je to jasný důkaz, že i polský výrobce HKS Lazar umí nejen držet krok s českými výrobci, ale valnou většinu českých výrobců předstihnout.

 

Výhody Eko Perfekt (EP28) kotle na tuhá paliva, emisní třída 4

  • Dotace 60 000 Kč
  • Roční úspora v palivu 10 000 Kč/rok
  • Vysoká účinnost 83,7 %
  • Ekologický provoz
  • Záruka na výměník 10 let

Standardní výbava kotle Eko Perfekt (EP28) – co dostanete za 69 900 Kč?

Mimo běžné věci, které dodávají všichni výrobci, dáváme vždy něco navíc. Zásadní pro koncovou cenu kotelny je nejen řízení samotného kotle, ale i kotelny jako takové. Proto ve všech našich kotlích je v základní ceně instalován regulátor EcoMax 800. V základní ceně získáváte záruku 10 let na výměník kotle.

  • Prodloužená záruka 10 let (na výměník kotle)
  • Regulátor EcoMax 800 s českým textovým menu
  • Násypka 240 litrů (levé a pravé provedení)
  • Dvojitá ochrana proti prohoření
  • Litinový retortový hořák
  • Podávací šnek tloušťky 5 mm

Co vše umí regulátor EcoMAX 800 (ve standardní ceně)

Funkce související s provozem kotle:

Řízení ventilátoru, podávání paliva, řízení kotlového čerpadla, nastavení času, havarijní termostat, ukazatel paliva v násypce, přepínání letního a zimního režimu. Zapnutí rezervního zdroje při vyhasnutí kotle. Signalizace přednastavených alarmů.

Funkce související s řízením kotelny:

Ekvitermní režim pro topný systém, ovládání nabíjecího čerpadla TUV, týdenní program pro UV i TUV. Desinfekce TUV, ovládání cirkulačního čerpadla TUV, ovládání ventilu s elektropohonem, ovládání čerpadla topného okru UV.

Veškerá nastavení probíhají přes přehledné menu v českém jazyce.


EcoSTER 200 – řiďte kotel z obývacího pokoje

Za příplatek si můžete pořídit kombinovaný ovládací panel EcoSTER 200, který plní jednak funkci pokojového termostatu, ale rovněž přenáší veškeré informace o provozu kotle a umožňuje i kotel řídit a měnit jeho nastavení. Mnoho našich klientů již ke kotli chodí jen, když příkládá palivo…

Společnost HKS Lazar výrábí automatické kotle, krbové vložky a krbová kamna. Hlavní sortiment tvoří automatické kotle na tuhá paliva. V posledních letech se sortiment rozšířil o kotle na pelety, krbová kamna s výměníkem a kotle na dřevo. Drtivou většinu sortimentu tvoří kotle s automatickým podáváním paliva.

Navíc naše společnost dodává i tepelná čerpadla vzduch/voda od českého výrobce TnG-air. Tepená čerpadla mají velmi dobrý poměr cena/výkon a dodávají se v široké výkonové řadě od 6 do 45 kW. Standardně jsou dodávána s elektro kotlem, ekvitermní regulací a režimem multi-unit. Samozřejmostí je české textové menu.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.