logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Klimatizace na klíč? CIUR nabízí zkušenosti i kvalitu

Společnost CIUR přináší zákazníkům možnost výběru z široké škály klimatizací značky Panasonic, které jsou proslulé svou spolehlivostí a účinností. Zároveň CIUR garantuje kvalitní montážní služby prostřednictvím svých lokálních partnerů, kteří jsou vyškoleni přímo v rámci společnosti.

Reklama

Více zajímavých videí na estav.tvOn-line televize pro architekturu, stavbu a bydlení

Neobvykle teplý únor i březen připomněl domácnostem i firmám, že v létě budou potřebovat chladit. CIUR se však nezaměřuje pouze na sezónní poptávku, ale také reaguje na požadavky zákazníků na klimatizace s funkcí vytápění, které jsou použitelné celoročně. Jaké jsou hlavní kritéria výběru klimatizace? Podívejte se rozhovor s Terezou Urbánkovou, obchodní manažerkou CIUR a.s.

CIUR spolupracuje se značkou Panasonic, protože s ní má dlouhodobé a dobré zkušenosti. Kvalitní montáž zajistí lokální partneři vyškolení přímo v CIUR. Jak by měla vypadat instalace od firmy, tak aby byla garantována záruka? Poslechněte si rozhovor.

Klimatizace Panasonic umí kromě chlazení také topit. Ve spolupráci s tepelnou akumulací zvládne jednotka udržovat příjemnou teplotu v místnosti i za extrémních klimatických podmínek, a to s minimálním hlukem a maximálním komfortem. Jaké teploty zvládnou klimatizace Panasonic? A není to příliš hlučné? Dozvíte se ve videu.

Důležitý není jen výběr, ale i péče o klimatizaci po jejím zakoupení. CIUR doporučuje pravidelný servis zařízení a čištění filtrů, přičemž některé úkony může zákazník provádět sám. S ohledem na zdraví uživatelů Tereza Urbánková zdůrazňuje výhody technologie, která minimalizuje nepříznivé účinky klimatizace na pohodu v klimatizovaném prostoru.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.