logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Daikin nikdy nebyl dostupnější - stylová nástěnná klimatizace Daikin FTXB-C

Nový klimatizační systém Daikin Split FTXB-C nabízí elegantní řešení pro domácí klimatizaci. Kombinuje v sobě nejmodernější technologii a pěkný vzhled a poskytuje komfort při nízké spotřebě za dosažitelnou cenu (doporučená cena 2,5 kW jednotky je pouhých 16 400 Kč bez DPH).

Systém klimatizace FTXB-C
Systém klimatizace FTXB-C

Systém Split FTXB-C byl uveden na trh letos na jaře a skládá se z nástěnné vnitřní jednotky, která je propojena s venkovním tepelným čerpadlem využívajícím technologii vzduch-vzduch, které v zimě odebírá teplo z venkovního vzduchu a vyhřívá jím váš domov, zatímco při opačném procesu, je-li to potřeba, odebírá teplo z vnitřní jednotky a ochlazuje.

Stylové a účinné

Nástěnná vnitřní jednotka s velmi tichým provozem a plochým otíratelným předním panelem nabízí esteticky dokonalé a diskrétní řešení, které snadno zapadne do jakéhokoliv interiéru. Žaluzie se svislým automatickým natáčením zajišťují rovnoměrnou distribuci vzduchu v místnosti bez chladných míst, čímž je neustále dosahováno maximálního komfortu.

Pomáháme vám vytvořit zdravé domácí prostředí

Výkonný titanový filtr systému FTXB-C zachycuje ze vzduchu škodlivé bakterie, viry, alergeny a prachové částice, čímž zachovává vzduch čistým, neutralizuje nežádoucí pachy, jako je např. pach z cigaret nebo domácích mazlíčků a kontinuálně dodává čistý vzduch.

Chytré ovládání

Systém klimatizace FTXB-C je dodáván se snadno použitelným infračerveným dálkovým ovládáním, které vám díky sofistikované funkčnosti umožní pohodlné ovládání. Turbo režim umožňuje rychlé ohřátí nebo ochlazení pro maximální komfort, zatímco funkce „komfort“ a „svislé natáčení“ umožňuje rovnoměrnou distribuci vzduchu s inteligentní regulací průtoku, která zabrání průvanu. Funkce časovače vám umožní naprogramovat jednotku tak, aby se spustila či vypnula v závislosti na vašich individuálních preferencích a životním stylu.

Nový systém Daikin FTXB-C v sobě obsahuje inovační myšlenky společnosti Daikin a nabízí vám dobře navržený systém klimatizace za konkurence schopnou cenu, který je při chlazení tak energeticky úsporný, že se vyrovná praní a sušení jedné dávky prádla.*

*energetická spotřeba více než dvou hodin provozu klimatizační jednotky 2,5 kW při chlazení v porovnání s příkonem běžného cyklu praní a sušení (pračka třídy A+++ a sušička třídy A+++)

PŘEHLED KLIMATIZACÍ A JEJICH VÝHODY (leták, pdf)






Daikin Airconditioning Central Europe - Czech Republic spol. s r.o.
logo Daikin Airconditioning Central Europe - Czech Republic spol. s r.o.

Zastoupení firmy DAIKIN pro ČR - tepelná čerpadla DAIKIN, zásobníky TV, čističky vzduchu, klimatizační jednotky, Fan-coil jednotky, chladící jednotky - pro bytové domy, komerční sféru i průmyslové aplikace.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.