logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Klimatizační centrum LG AC Academy nabízí školení i vyzkoušení klimatizace ještě před zakoupením

Přijďte si prohlédnout nové klimatizační centrum LG AC Academy v pražském showroomu společnosti LG. AC Academy slouží nejen koncovým zákazníkům, kteří si zde mohou vyzkoušet klimatizaci ještě před jejím zakoupením, ale i odborníkům, pro které zde budou připravena zajímavá školení. K dispozici je většina klimatizačních jednotek LG včetně těch, které nejsou dostupné v běžné obchodní síti ani na internetu.

LG Showroom s AC Academy se nachází ve zvýšeném přízemí nákupního centra Galerie Harfa v pražské Libni
LG Showroom s AC Academy se nachází ve zvýšeném přízemí nákupního centra Galerie Harfa v pražské Libni
 

Teplo a chlad do každé domácnosti


Klimatizační jednotky pro obytné budovy v sobě spojují špičkovou technologii LG s originálním designem, který citlivě zapadne do každého interiéru. Například řada ARTCOOL nabízí model ARTCOOL Stylist s barevným podsvíceným, které je libovolně nastavitelné dle nálady či denní doby, či ARTCOOL Slim s čistými liniemi vhodný zvláště do moderních interiérů. Model ARTCOOL Gallery představuje designový rám s vyměnitelným čelním obrazem. Dále jsou v AC Academy k dispozici klimatizace Deluxe, Econo, Prestige či Standard. Klimatizační jednotky LG mají kromě udržování příjemné pokojové teploty i funkci čištění vzduchu. Mohou obsahovat plazmový, trojitý či antialergický filtr nebo jejich kombinace a díky tomu umí z ovzduší odstranit nečistoty jako prach, bakterie anebo alergeny.

Bytové klimatizace LG se díky invertorové technologii řadí mezi energeticky méně náročné. Značně příjemnou funkcí je například Power Heating, režim rychlého vytápění. Díky ní se pocit tepla dostavuje ihned po zapnutí klimatizace.





Nejen pro segment B2B, ale i pro koncové zákazníky je v AC Academy k dispozici odborník, s nímž je možné sjednat si schůzku a konzultovat výběr klimatizace do domácnosti či kanceláře.

Komerční klimatizace a tepelná čerpadla

V klimatizačním centru je nainstalováno několik řad zařízení pro vytápění/chlazení kancelářských prostor, obchodních center či komerčních budov. K vyzkoušení je zde model MULTI V, CAC i eco V. Nechybí ani systémy určené pro školení (MULTI V plus IV, MULTI F, MULTI FDx, SINGLE A, centrální řídicí systémy, RAC). V dohledné době bude spuštěno kompletně funkční tepelné čerpadlo Therma V, které je ekologicky šetrným řešením vytápění s využitím obnovitelných přírodních zdrojů.

Konzultace a školení

Pro segment B2B i koncové zákazníky slouží showroom včetně AC Academy i jako konzultační centrum. AC Academy nabízí školení pro odborníky, kteří se zde mohou dozvědět o nejnovějších trendech v oblasti klimatizací a možnostech, které produkty LG nabízejí. Školení jsou určena především prodejcům, montérům a servisním společnostem. V nabídce jsou ale i kurzy pro projektanty – design a aplikace klimatizačních jednotek (VRF, AHU a Therma V) či pomoc s výběrem správného modelu. Návštěvníci centra si zde mohou klimatizační jednotky otestovat i zakoupit.

LG showroom s AC Academy se nachází ve zvýšeném přízemí nákupního centra Galerie Harfa v pražské Libni. Otevřen je každý den od 9:00 do 20:00.

Virtuální procházka LG AC Akademií v Praze



O LG Electronics CZ

Firma LG je silnou korejskou společností, která se svojí více než padesátiletou tradicí patří mezi světové lídry a technologické inovátory ve spotřební elektronice, domácích spotřebičích a mobilních komunikacích. Regionální pobočka LG Electronics CZ patří na českém a slovenském trhu mezi přední hráče v prodeji spotřební elektroniky. Nabízené portfolio LG na českém trhu je rozděleno do pěti kategorií: Spotřební elektronika, Domácí spotřebiče, Klimatizační jednotky, Mobilní telefony a Informační technologie.


LG Electronics CZ
logo LG Electronics CZ

LG Electronics, divize KLIMATIZACE Therma V Komerční klimatizace Klimatizace pro obytné budovy Získejte kontrolu nad teplotou prostoru, ve kterém pobýváte. Dopřejte správnou provozní teplotu také serverům a další počítačové technice ve vaší firmě. ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.