logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Akční nabídka klimatizací DAIKIN vyrobených v ČR

Využijte jedinečné možnosti a pořiďte si špičkovou japonskou kvalitu a technologii vyráběnou v České republice (v závodě Daikin Industries CZ v Plzni) za bezkonkurenční ceny! Tato nabídka je platná pouze přes Home C°mfort Expert partnery společnosti Daikin!

Co vám nabídnou jednotky Comfort?

  • Energetická účinnost až do A+
  • Vše, co je potřeba pro optimální vnitřní pohodu a ještě něco navíc
  • Perfektně ladí s každou stěnou, mají elegantní design
  • Jednotka je vhodná pro vytvoření optimálního vnitřního klima u vás doma
  • Speciální čidlo zabraňuje, aby vzduch foukal přímo na tělo
  • Obsahuje unikátní fotokatalytický filtr s oxidem titaničitým, který rozkládá pachy a brání rozmnožování bakterií, virů a jiných mikroorganismů, zlepšuje kvalitu vzduchu uvnitř místnosti
  • Velmi tichý provoz: 22 dbA

Víte, že Daikin je největším výrobcem klimatizací na světě?

Společnost Daikin je původem japonská společnost působící celosvětově s největším podílem na trhu HVAC produktů (klimatizace, vzduchotechnika, vytápění, chladírenství). Zaměřuje se pouze na tyto produkty a i díky této specializaci je také inovačním lídrem.


Uvedené ceny jsou ceny doporučené bez DPH. Akce platí do 31. 7. 2013 nebo do vyprodání zásob.

Víte, že Daikin se zabývá klimatizacemi a chladírenstvím již téměř 90 let?

Společnost Daikin byla založena v Osace již roku 1924. První klimatizaci pro občanské stavby vyrobila již roku 1951 a roku 1958 dokonce uvedla na trh své první tepelné čerpadlo. Po celou tuto dobu se Daikin snaží o nejvyšší možnou kvalitu svých produktů, maximální účinnost a tedy minimální provozní náklady.

Víte, že pro Daikin je Česká republika „druhý domov“?

V roce 2003 společnost Daikin otevřela velký výrobní závod na výrobu klimatizačních jednotek a tepelných čerpadel v Plzni na Borských polích. Tím se stal jedním z nejvýznamnějších investorů a zaměstnavatelů nejen v kraji, ale v celé České republice. V roce 2006 pak Daikin otevřel druhý závod, tentokrát na výrobu kompresorů, jakožto nejdůležitějších komponentů klimatizací a tepelných čerpadel. Díky tomu Daikin v České republice zaměstnává v sezóně až 4 000 zaměstnanců. O klimatizaci Daikin lze tedy říci, že se jedná o špičkovou japonskou technologii vyráběnou „zlatými českými ručičkami“.


Daikin Airconditioning Central Europe - Czech Republic spol. s r.o.
logo Daikin Airconditioning Central Europe - Czech Republic spol. s r.o.

Zastoupení firmy DAIKIN pro ČR - tepelná čerpadla DAIKIN, zásobníky TV, čističky vzduchu, klimatizační jednotky, Fan-coil jednotky, chladící jednotky - pro bytové domy, komerční sféru i průmyslové aplikace.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.