logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Daikin začíná exkluzivní partnerský program pro vybrané instalační společnosti

Daikin, celosvětová jednička na trhu klimatizací, nedávno spustila partnerský program nazvaný „Home C°mfort Expert“. Tento program ustanovuje Daikin odborníky, Home C°mfort Experty, pro rezidenční trh. Tito partneři byli podrobeni přísnému výběrovému řízení a jsou odborníky na Daikin produkty a technologie.

Daikin vyvíjí a vyrábí vysoce kvalitní klimatizační systémy již více než osmdesát let. Během této doby se firma etablovala jako lídr na trhu prostřednictvím inovativních technologií chlazení a vytápění. Výroba v Japonsku av Evropě zaručuje nejvyšší úroveň spolehlivosti, která je zajištěna přísnou kontrolou kvality.

Jednotky Daikin jsou vysoce energeticky účinné, velmi tiché,snadno ovladatelné a vytváří komfortní pocit uvnitř všech domovů. Široká škála výrobků nabízí ideální řešení pro každé umístění a použití.

Přes obchodní partnery Daikin je zaručena vysoká kvalita a spolehlivost, ze které profitují jak instalační firmy, tak koncoví zákazníci. A proto je know-how partnerských firem nesmírně důležité, firmy jsou tak schopné zajistit kompetentní a profesionální poradenství. Z tohoto důvodu, Daikin podporuje partnerské společnosti ještě více tím, že zavádí partnerský program s názvem Home C°mfort EXPERT (HCE).

Společnosti, které nesou toto označení jsou plně obeznámeni s Daikin produkty a technologiemi. Ve svých showroomech můžou ukázat většinu relevantních Daikin jednotek pro rezidenční využití a jsou zvány na různá školení a semináře, která zvyšují jejich odbornost. Navíc se tito Home C°mfort Experti můžou kdykoliv opřít o silnou technickou podporu Daikin a získávají speciální obchodní a záruční podmínky, ze kterých mají koncoví zákazníci přímé benefity. Daikin těmto partnerským společnostem nabízí také praktickou podporu v komunikace se zákazníky.

To znamená, že označení Daikin Home C°mfort Expert je vyjádřením nejvyšší odbornosti a díky němu se prokazuje způsobilost a profesionální poradenství ve všech oblastech klimatizačních zařízení Daikin. Pro instalační společnosti a koncové zákazníky je tak cennou pomůckou pro výběr správného dodavatele v realizaci optimálního řešení pro inviduální potřeby vnitřního prostředí.

Hrvoje Krapanić, výkonný ředitel Daikin Česká republika je hrdý na to, že se tento program spouští také v České republice: „Jsme jednou z prvních zemí, kde byl zahájen partnerský program Home C°mfort Expert. S ním jsme také začali nový a jedinečný vztah mezi vybranými distribučními partnery a Daikinem. Tento vztah je založen na otevřeném a spolehlivém partnerství, společném porozumění businessu a jednom společném cíli: spojit výbornou kvalitu produktů Daikin s dokonalým know-how a kvalitou služeb společností provádějící instalaci a překročit tak očekávání našich zákazníků.“

Daikin oznamuje, že následující společnosti se staly Home C°mfort Experty v České republice:

  • A-Z Chlazení, s.r.o.,
    Piletická 45, 503 41 Hradec Králové,
    Tel.: +420 495 221 313, Info: +420 800 122 800,
    E-mail: info@klimatizace.net, webové stránky: www.klimatizace.net
  • BRNOCLIMA spol.s r.o.,
    Košínova 13, 612 00 Brno,
    Tel.: +420 541 260 705-8,
    E-mail: info@brnoclima.cz, webové stránky: www.brnoclima.cz
  • CLIMART, spol. s r.o.,
    Ruská 43, 703 00 Ostrava – Vítkovice,
    Tel: +420 596 693 757,
    E-mail: ostrava@climart.cz, webové stránky: www.climart.cz
  • Comfort sdružení, a.s.,
    Domažlická 1133/45, 318 00 Plzeň-Skvrňany,
    Tel.:+420 377 382 380,
    E-mail: comfort@comfort-as.cz, webové stránky: www.comfort-as.cz
  • Klima-Elektron s.r.o.,
    Strahovská 170, 360 01 Karlovy Vary – Olšová Vrata,
    Tel.: +420 353 449 277,
    E-mail: info@klimaelektron.cz, webové stránky: www.klimaelektron.cz
  • KMO - Klimamontáže Ostrava, s.r.o.,
    Vrázova 35, 703 00 Ostrava – Vítkovice,
    Telefon: +420 596 237 378, 379,
    E-mail: kmoklima@kmoklima.cz, webové stránky: www.kmoklima.cz
  • Pragoclima, spol. s r.o.,
    U Trati 3134/36a, 100 00 Praha 10 - Strašnice
    Telefon: +420 283 881 462,
    E-mail: praha@pragoclima.cz, webové stránky: www.pragoclima.cz

Vytvořte si u vás doma PERFECT C°MFORT ZONE – navštivte nyní vašeho DAIKIN HOME C°MFORT EXPERTA!


Daikin Airconditioning Central Europe - Czech Republic spol. s r.o.
logo Daikin Airconditioning Central Europe - Czech Republic spol. s r.o.

Zastoupení firmy DAIKIN pro ČR - tepelná čerpadla DAIKIN, zásobníky TV, čističky vzduchu, klimatizační jednotky, Fan-coil jednotky, chladící jednotky - pro bytové domy, komerční sféru i průmyslové aplikace.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.