logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Odborný kurz Zkoušení vnitřních vodovodů a vnitřních kanalizací je úspěšný

Ing.  Jakub Vrána, Ph.D., Ústav TZB,  VUT Brno a CTI ČR
Ing. Jakub Vrána, Ph.D., Ústav TZB, VUT Brno a CTI ČR

Ohlédnutí za úspěšným odborným kurzem Zkoušení vnitřních vodovodů a vnitřních kanalizací. Další termín je 4.10. 2019 v Brně. Ještě jsou volná místa.

Reklama

V září 2019 se v Brně a v Praze konal odborný kurz Zkoušení vodovodu a kanalizace, který pořádal Cech topenářů a instalatérů České republiky ve spolupráci s internetovým portálem pro stavebnictví, technická zařízení budov, úspory energií TZB-info a sekcí Zdravotní a průmyslové instalace Společnosti pro techniku prostředí.

Pro zkoušení vodovodů i kanalizací máme platné normy, ale existují odlišnosti, různá praxe a mnoho otazníků. Kurz byl určen pro projektanty, techniky, montážní firmy, ale i pro investory. Každý si z přednášek i praktických ukázek mohl odnést to, co je pro něj důležité.
Investor to, jak má vypadat protokol, který potřebuje pro případné jednání s pojišťovnou. Projektanti formulace, které je třeba uvádět do technických zpráv a projektů a informaci co a kdy požadovat. Pro montážní firmy je kurz užitečným opakováním provádění zkoušek, ale i informací o změnách v normě a novinkách s ohledem na materiály. A praktickou ukázku ocenili všichni.

Pořádaný odborný kurz Zkoušení vnitřních vodovodů a vnitřních kanalizací se setkal s velkým zájmem z řad široké odborné veřejnosti a proto je vypsán další termín 4.10.2019 v Brně.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.