logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Rychlejší kotvení střešního záchytného systému do trapézu se šrouby TEX

Objevte novinku v kotvení do trapézového plechu pomocí šroubů TEX. Jaké jsou hlavní výhody a proč tento systém slaví úspěch? Přečtěte si více na našem blogu.

Po měsících vývoje a testování jsme představili revoluční řešení kotvení do trapézového plechu pomocí samovrtných šroubů TEX. V čem je tento nový systém tak výjimečný a proč z něj máme všichni radost?

Jednoduchá a rychlá montáž

Samovrtné šrouby TEX mají několik zásadních výhod:

  1. Nepotřebují předvrtávání, což šetří čas.
  2. Zbavíte se nutnosti značkování míst pro vrty.
  3. Nevznikají kovové špony, pouze prach, který je snadno odstranitelný.
  4. Žádné polohování sklopných kotev.

Šrouby jen nasadíte, dotáhnete je rázovým utahovákem a práce je hotová. Rozdíl v rychlosti montáže je výrazný a nadšení z texů jsme zaznamenali i u vás například na našem právě proběhlém Předváděcím veletrhu ROOFIX.

Alternativa ke sklopným kotvám

Nové kotvení s TEX neznamená konec sklopných kotev. Pro specifické situace, jako jsou rohy nebo ukončení nerezového lana, budeme stále používat tradiční sklopky. Že byste raději sklopky i pro úzké kotvicí body? Každý má své preference a my jsme připraveni nabídnout řešení podle vašich potřeb.

Chcete vědět více o tomto inovativním produktu? Přečtěte si celý článek na našem blogu, kde máme video z montáže, a stáhněte si podrobný montážní návod.

Chci zjistit více


ROOFIX
logo ROOFIX

Český certifikovaný výrobce střešního záchytného a zádržného systému proti pádu osob ROOFIX. Nově prodáváme i vybavení pro práci ve výškách. Nabízíme tak komplexní ochranu při práci ve výškách. Smyslem naší práce je zajistit bezpečný pohyb a práci na ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.