logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Ruukki míří na veletrh STŘECHY-SOLAR-ŘEMESLO Praha 2024

Letošní ročník veletrhu Střechy-Solar-Řemeslo Praha bude skvělou příležitostí seznámit se zblízka s aktuální nabídkou severského výrobce kvalitních střešních krytin Ruukki.

Reklama

Na návštěvníky čeká v expozici Ruukki unikátní, skrytý okapový systém SIBA Modern, novinky v bezpečnostních prvcích, a především oblíbené střešní krytiny nejvyšší kvality včetně nejpopulárnějšího modelu Ruukki Classic Design.

Ruukki letos představí na této největší oborové akci ve střední Evropě nový unikátní okapový systém SIBA Modern. Dále ukáže inovativní bezpečnostní prvky včetně lávek, žebříků nebo držáků fotovoltaických panelů a v hlavní roli pak vystoupí tradičně kvalitní ocelové střešní krytiny.

I letos využíváme Střechy Praha jako jedinečnou příležitost zprostředkovat zájemcům o kvalitní střešní krytiny možnost seznámit se s aktuální nabídkou Ruukki. Když střechy plní na sto procent své úkoly, musí být zpracovány v té nejvyšší kvalitě se zaměřením na sebemenší detail. Zároveň musí maximálně vycházet vstříc současným požadavkům, které by měly střechy splňovat. Příkladem jsou praktické držáky fotovoltaických panelů, ale také rozvoj materiálů a výroby v souladu se zásadami udržitelného rozvoje,” vysvětluje Jan Hála, z divize střešních krytin Ruukki.

Specialisté Ruukki jsou připraveni představit zájemcům tradiční i nejnovější modely střešních krytin včetně velmi populárního Ruukki Classic Design. Jedinečnou příležitostí bude možnost prohlédnout si designovou specialitu, okapový systém SIBA Modern, u kterého je možné pohledově skrýt žlab i svod pod fasádu.

Letošní ročník veletrhu Střechy-Solar-Řemeslo Praha se uskuteční mezi 15.–17. únorem v Praze na výstavišti v Letňanech. Ruukki najdete ve stánku číslo 315 v hale číslo 3.

Více informací

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.