logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Záruka 15 let na značkové asfaltové pásy Icopal

Společnost BMI, divize plochých střech a hydroizolací, nabízí prodlouženou záruku 15 let na značkové asfaltové pásy Icopal z německé produkce.

Nadstandardní záruka 15 let se vztahuje na hydroizolační funkce pásu a bude zákazníkům poskytnuta při dodání uceleného systému, tzn. hydroizolace, tepelné izolace, kotevního systému a odvodňovacího systému, společností BMI. Zárukou ručíme za plnění hydroizolační funkce výrobků po dobu záruční lhůty při dodržení záručních podmínek společnosti BMI.

Proč si můžeme dovolit nabízet prodlouženou záruku?

Protože asfaltové pásy Icopal z německé produkce se díky neustálému vývoji a revolučním inovacím řadí mezi nejkvalitnější produkty, které jsou určeny pro hydroizolaci plochých střech a spodních staveb, na celoevropském trhu. Vysoce kvalitní asfaltová směs spolehlivě odolává změnám teplot a současně zaručuje dlouhodobou životnost.

A na které asfaltové pásy se záruka vztahuje?

Portfolio značky Icopal nabízí širokou škálu asfaltových pásů. Prodloužená záruka se vztahuje na vrchní a podkladní pásy nebo na pásy pro jednovrstvou aplikaci. V neposlední řadě zde naleznete i nabídku speciálních asfaltových pásů do vegetačních střech, které jsou v dnešní době velmi žádané.

Proč si vybrat BMI a asfaltové pásy Icopal?

Zjednodušíme vám práci. Pro vaši plochou střechu objednáte veškerý potřebný materiál na jednom místě, a navíc při zakoupení uceleného systému s asfaltovým pásem Icopal z německé produkce obdržíte prodlouženou záruku 15 let na hydroizolační funkci.

Pro více informací se obraťte na obchodní nebo technické oddělení společnosti BMI, divize plochých střech a hydroizolací, kde vám ochotně poradí.


BMI střešní a hydroizolační systémy s.r.o.
logo BMI střešní a hydroizolační systémy s.r.o.

Společnost BMI střešní a hydroizolační systémy s.r.o. je předním českým výrobcem a dodavatelem střešních krytin, hydroizolací a doplňků pro šikmé a ploché střechy s mnohaletou zkušeností na trhu.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.