logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Komplexní střešní řešení EverGuard od BMI Icopal

Bez ohledu na to, zda jste investor nebo zhotovitel stavby, chcete střechu, která nemá žádné hydroizolační vady.

Střechu, která Vás nezklame a na kterou se můžete spolehnout. Z tohoto důvodu Vám představujeme ucelený střešní systém EverGuard od značky BMI Icopal.

Systém EverGuard obsahuje střešní TPO fólii, příslušenství k fóliím, tepelnou izolaci, kotevní prvky, parozábranu a stěrkovou hydroizolaci pro provádění detailů. Vše je navrženo jako komplexní systém.

Stabilizaci hydroizolační vrstvy mechanickou fixací kotevními prvky lze provést dvěma způsoby: umístěním kotevních prvků do spojů fólie a překrytím další rolí fólie nebo indukčním kotvením fólie v ploše. Právě různé způsoby stabilizace dělají ze systému EverGuard univerzálně použitelný systém pro všechny typy budov s plochou střechou.

Systém EverGuard je schopný odolávat i těm nejnepříznivějším povětrnostním podmínkám a bílá barva samotné TPO fólie potom přispívá ke snížení energetické náročnosti budovy. Navíc podpora společnosti BMI pro realizační firmy a záruka na vodotěsnost produktů zajistí klidný spánek nejen Vám, ale i Vašim zákazníkům.

Více informací


BMI střešní a hydroizolační systémy s.r.o.
logo BMI střešní a hydroizolační systémy s.r.o.

Společnost BMI střešní a hydroizolační systémy s.r.o. je předním českým výrobcem a dodavatelem střešních krytin, hydroizolací a doplňků pro šikmé a ploché střechy s mnohaletou zkušeností na trhu.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.