logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Izolace SuperFOIL má životnost delší než 50 let

SuperFOIL je vyrobena ze 40 % recyklovatelného materiálu. Její minimální životnost je 50 let a po uplynutí své životnosti se recykluje a znovu použije.

Na výrobu izolace SuperFOIL se v Anglii, kde se izolace vyrábí, použije každý rok zhruba 80 milionů plastových lahví ze skládek. Jejich recyklací se vyrobí termoizolační výplň a ta se poté využívá v produktech SuperFOIL.

K výrobě jedné role SuperFOIL SF19+ je třeba asi 450 recyklovaných lahví. Zvolíte-li izolaci SuperFOIL získáte nejmodernější a nejúčinnější izolační produkt, který by neměl chybět na žádné stavbě. Již jen jedna vrstva SuperFOIL (SFTV, SFBB) ochrání váš dům proti přehřátí či chladu.

SuperFOIL SFTV nahradí standardní parozábranu a zároveň zvýší tepelný odpor stavby o cca 1 m2.K.W.-1 Použitím vícevrstvé izolace SuperFOIL zároveň stavbu i izolujete. Vícevrstvá izolace SuperFOIL nahradí 10 až 55 cm běžné izolace.

Více informací


SuperFOIL - THIRD SOLUTION s.r.o.
logo SuperFOIL - THIRD SOLUTION s.r.o.

IZOLACE SuperFOIL - nejúčinnější tepelná ochrana budov. Udržuje stálou teplotu v budově a brání prostupu zimy/tepla „DO“ budovy. Šetří prostor, čas a peníze oproti klasickým izolacím. Instalaci zvládne každý, stačí nůžky, sponkovačka a lepicí ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.