logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Nepřehlédněte NOVÉ CENY záchytného systému

Český výrobce střešních záchytných systémů proti pádu osob se začátkem roku představuje několik dlouho plánovaných novinek a změn. Jednou z nich jsou právě ceníky.

ROOFIX jako první na našem trhu představil ryze české prvky střešního záchytného (a zádržného) systému proti pádu ze střech. „Nikdy jsme nechtěli být závislí na dodavateli, proto jsme se rozhodli začít sami vyrábět,“ říká Jakub Kopřiva (CEO společnosti). „Díky tomu reagujeme na specifické potřeby našich zákazníků i na měnící se potřeby při práci ve výškách. Produkty podle toho vyvíjíme anebo vylepšujeme.

Společnost má i svou vlastní zkušebnu v Lázních Bohdanči, kde prověřuje, že kotvicí body splňují všechny certifikační normy, což celý vývoj značně urychluje.

Mezi další výhody zmiňuje Jakub Kopřiva i možnost rychle reagovat na objednávku a samozřejmě příznivé ceny, které nejsou zatíženy marží za distribuci.

K tématu cen se vyjadřuje: „Se začátkem roku jsme se zaměřili na nové ceníky, které více odpovídají aktuální situaci. Z nich předně benefitují velkoobchodní partneři. Cena se samozřejmě i nadále odvíjí od počtu kusů, takže tohle se pro naše zákazníky nemění.

Firma své ceny úplně poprvé zveřejňuje i na webu v online katalogu (viz tlačítko níže). Pro konečnou cenu je však zapotřebí znát několik náležitostí.

Chcete se chystané novinky dozvědět vždy jako první? Pak odebírejte náš newsletter. Přihlásit se můžete na webu www.ROOFIX.cz.

NAVŠTÍVIT KATALOG


ROOFIX
logo ROOFIX

Český certifikovaný výrobce střešního záchytného a zádržného systému proti pádu osob ROOFIX. Nově prodáváme i vybavení pro práci ve výškách. Nabízíme tak komplexní ochranu při práci ve výškách. Smyslem naší práce je zajistit bezpečný pohyb a práci na ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.