logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Úspěšná oprava střešního pláště speciálním sanačním pásem Venturatherm

Chtěli bychom se s vámi podělit o právě úspěšně dokončenou opravu hydroizolační vrstvy stávajícího střešního pláště víceúčelové haly v Brně.

Objekt je zastřešen jednoplášťovou plochou střechou s původní hydroizolační vrstvou z asfaltových pásů o výměře 3.300 m2. Původní hydroizolační vrstva byla již na hranici své životnosti, vrchní pás byl degradován sítí trhlin v asfaltové směsi, lokálně se na střeše nacházely boule a docházelo k rozvolňování pásů v detailech.

Za pomoci našich techniků a v souladu s požadavkem investora byla zvolena celková oprava hydroizolační vrstvy jednovrstevným systémem a to za použití sanačního pásu z SBS modifikovaného asfaltu Venturatherm z německé produkce BMI Icopal.

Na vyspravený a ošetřený podklad byl termickou aktivací aplikován pás Venturatherm, který má na spodním povrchu pruhy ze samolepícího asfaltu. V kanálcích mezi asfaltovými pruhy dochází k vyrovnání tlaku vodních par, což výrazně snižuje riziko tvorby boulí.

Díky vynikajícím technickým parametrům pásu Venturatherm zajišťuje zvolené řešení dlouhodobě spolehlivou ochranu budovy před deštěm a dalšími povětrnostními vlivy.

Více informací


BMI střešní a hydroizolační systémy s.r.o.
logo BMI střešní a hydroizolační systémy s.r.o.

Společnost BMI střešní a hydroizolační systémy s.r.o. je předním českým výrobcem a dodavatelem střešních krytin, hydroizolací a doplňků pro šikmé a ploché střechy s mnohaletou zkušeností na trhu.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.