logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

4 důvody proč zvolit barvy Rust-Oleum

Každý ví, že čas jsou peníze a v podnikání to platí dvojnásob. Proč si tedy neulehčit práci s profesionálními nátěry Rust-Oleum, díky kterým snížíte náklady na práci během údržby a renovace povrchů?

Tady jsou 4 hlavní důvody, proč sáhnout po produktech Rust-oleum.

1.  Kratší příprava = ušetřený čas
Zdlouhavá příprava podkladů před lakováním ubírá čas, který byste mohli využít jinak. Většina nátěrů Rust-Oleum má vysokou povrchovou toleranci, takže stačí provést jen minimální předúpravu povrchů předtím, než je budete lakovat. Díky tomu ušetříte čas a také finance.

2.  Snadnější a účinnější aplikace = vše je rychleji hotovo
Také samotná aplikace nátěrů Rust-Oleum je velmi snadná a rychlá. Možnost nanesení extra vysoké vrstvy i krátké doby schnutí jsou opět velkým plusem v podobě ušetřeného času.

3.  Rychlý návrat k normálnímu provozu = menší ztráty
Protože nátěry Rust-Oleum budete mít aplikované raz-dva, bude také odstávka provozu výrazně kratší. Navíc nátěry obsahují jen malé množství rozpouštědel a mají nízkou úroveň zápachu, takže v řadě případů není nutné přerušovat provoz vůbec.

4.  Dlouhá životnost nátěrů = menší investice v budoucnosti
Nátěry Rust-Oleum jsou kvalitní, vysoce odolné, mají dlouhou životnost a díky tomu je oddálena nutnost renovace ošetřených povrchů v porovnání s povrchy ošetřenými konkurenčními produkty. I to je dobrá cesta, jak šetřit náklady.

Nabídka produktů Rust-Oleum


CLUB MARK BARVY, s.r.o.
logo CLUB MARK BARVY, s.r.o.

Nechte své výrobky mluvit za vás díky kvalitním a odolným základním a vrchním nátěrům. V CLUB MARK BARVY, s.r.o. víme, že je důležité zaujmout nejen na první pohled, ale zaručit také trvanlivost a odolnost nátěrů. Nátěrové systémy z naší nabídky jsou proto ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.