logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Reference zateplení - Pyšely

Novostavba rodinného domu, na kterou investor zvolil zateplení minerální vatou se silikonovou omítkou K 2 mm.

Novostavba rodinného domu, na kterou investor zvolil zateplení minerální vatou se silikonovou omítkou K 2 mm. Při realizaci byly samozřejmě dodány hliníkové parapety do barvy oken. Barevné rozhraní omítky bylo již třešničkou na dortu. K výslednému efektu není potřeba více slov. Majitelé jsou maximálně spokojeni, to nás těší nejvíce.

Reference od zákazníka:

"Na jaře 2019 jsme měli v plánu provést zateplení novostavby RD. Pro realizaci celé zakázky jsem si nakonec z několika nabídek vybral firmu Profibau zastoupenou p. Jouzou a po dokončení mohu s klidným svědomím napsat, že jsem vybral dobře. Cela realizace od navezení materiálu až po finální dokončení omítky proběhala na velice profesionální úrovni. S panem Jouzou jsem byl v neustálém kontaktu, jeho přístup byl velice vstřícný a nebyl problém cokoliv zkonzultovat. Před prací řemeslníků potom co se nám jich na stavbě vyskytlo několik, mohu jenom smeknout. Veškeré práce zvládli s naprostým přehledem, bylo na nich vidět, že tomu co dělají rozumí a jsou perfektně vyskolení. Musím i ocenit to, jak pečlivě zakryli dřevěné prvky domu a každý večer po sobě uklidili.

Celé dílo bylo dokončeno s předstihem a s výsledkem jsme velmi spokojeni. Proto mohu všem, kdo plánují realizaci zateplení firmu Profibau vřele doporučit."


Profibau CZ s.r.o.
logo Profibau CZ s.r.o.

Zateplování domů, fasád, střech, vnitřní strojní omítky - kdekoli v ČR. Postaráme se o to, aby Váš dům byl tepelně úsporný a hezky vypadal. Provádíme zateplování rodinných domů po celé České republice. U nás najdete nejen osobní přístup, ale také orientaci ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.