logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Koronavirus přípravy na krásné léto nezastaví, užijte si naši slevu na zahradní nábytek

Abychom vám v těchto náročných časech udělali aspoň trochu radost, přinášíme vám tipy, jak vybavit terasu, a slevu na luxusní designový zahradní nábytek.

Pokud máte chuť, můžete volný čas během karantény využít k plánování nového venkovního posezení na vaší terase či uprostřed zahrady. Pandemii koronaviru a nouzový stav bereme vážně, proto jsou naše prodejny zavřené, můžete nás ale snadno kontaktovat přes naši infolinku 800 150 180 či na e-mailu poptavka@sunsystem.cz . Rádi se vám budeme věnovat.

Pro letní zahradní posezení se pak jistě hodí stylová pergola. Naší nejprodávanější pergolou je bioklimatická pergola PLACEO, která je zároveň i nejprodávanější pergolou svého typu u nás i na Slovensku.

-----------------------------------

Výhody pergoly Placeo

  • vyrobena v České republice společností Alaris
  • 60 měsíců záruka na pergolu, mechanické části, povrchovou úpravu, lineární pohon, řídící jednotku i příslušenství
  • kvalitní hliníkové profily opatřené vysoce odolným práškovým lakováním, pergola bude vždy vypadat jako nová a nevyžaduje žádnou údržbu
  • zatížení sněhem 900 N/m2 a odolnost proti větru do 150 km/hod
  • možnost dovybavit screenovými roletami
  • možnost zabudovat LED osvětlení přímo do lamel a konstrukce
  • velký rozměr jednoho modulu až 6 x 4 m
-----------------------------------

A pod překrásnou pergolu PLACEO se skvěle hodí luxusní zahradní nábytek. Abyste si nadcházející letní sezónu co nejvíce užili, inspirujte se u nás na eshop.sunsystem.cz . Tam jsme si pro vás přichystali slevovou akci na vybrané zahradní sety.

Přejeme vám hodně zdraví a stále pozitivní naladění. :)


SUNSYSTEM, s.r.o.
logo SUNSYSTEM, s.r.o.

Společnost SUN SYSTEM je na trhu už přes 20 let, specializuje se na vše kolem stínící techniky pro interiéry (žaluzie, rolety, japonské posuvné stěny a další) i exteriéry (markýzy, pergoly) a poskytuje klientům nadstandardní záruky a plný servis.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.