logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Zveme vás na webináře o zateplování

Vzdělávání v oboru nikdy nekončí a pro oblasti zateplování to platí dvojnásob. Společnost KNAUF INSULATION si pro vás v rámci projektu Akademie zateplování připravila nové webináře.

Na nich budou odborníci mluvit o stropních konstrukcích, použití inovativního minerálního izolantu SMARTWall nebo například o foukané izolaci a jejím praktickém využití. Připojit se můžete z pohodlí domova nebo své kanceláře. Během webináře máte příležitost přednášejícím pokládat otázky k probíranému tématu.

Jak na to?

Je to prosté, vyberte si jeden z webinářů, na který se poté zdarma registrujete přes web www.akademiezateplovani.cz. Přihlásit se můžete také rovnou přes odkazy v tomto článku.

Program letošních webinářů

  • FOUKANÁ VATA – EFEKTIVNÍ ŘEŠENÍ PRO PŮDNÍ PROSTORY A DUTINY
  • 18. 6. 2020 od 9:00
    Pro použití foukané vaty z panenského vlákna platí zvláštní pravidla a způsob aplikace. Výsledkem je izolace bez tepelných mostů a se skvělými tepelně technickými vlastnostmi. O foukané vatě vám více sdělí výrobce i zástupce realizační sféry.
    Přihlásit se na webinář FOUKANÁ VATA
  • KONTAKTNÍ FASÁDY ETICS – INOVATIVNÍ IZOLANT SMART WALL
  • 15.7. 2020 od 9:00
    Zjednodušení výstavby a zkrácení pracovního postupu se stává vzhledem k nedostatku pracovníků a realizačních firem čím dál aktuálnější. Možným řešením je například použití inovativního minerálního izolantu SMARTWall. Jak může ovlivnit rychlost a cenu stavby?
    Přihlásit se na webinář KONTAKTNÍ FASÁDY ETICS
  • ZATEPLENÍ A ODHLUČNĚNÍ STROPŮ
  • 17. 9. 2020 od 9:00
    Jak navrhovat a provádět stopy s požadovanou tepelně technickou, akustickou a protipožární funkcí? Možných řešení je celá škála. Každé má technická, ekonomická a realizační pravidla.
    Přihlásit se na webinář ZATEPLENÍ A ODHLUČNĚNÍ STROPŮ
  • DIAGONAL 2H – PŘÍPADOVÁ STUDIE PROVĚTRANÉ FASÁDY
  • 15. 10. 2020 od 9:00
    V návaznosti na webinář věnovaný provětrávaným fasádám se nyní dozvíte o konkrétních realizovaných stavbách a okolnostech i detailech realizace.
    Přihlásit se na webinář DIAGONAL 2H

více na www.akademiezateplovani.cz


KNAUF INSULATION, spol. s r.o.
logo KNAUF INSULATION, spol. s r.o.

KNAUF INSULATION, spol. s r.o. dodává klientům izolace ze skelné a kamenné vlny. Nabízí široké spektrum produktů pro bytové a nebytové budovy a zaměřuje se na komplexní řešení ve snižování energetické náročnosti. Staví na 30 letech zkušeností a patří ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.