logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Stavební systém Maxplus nabízí kvalitní tepelnou izolaci i snadnou a rychlou výstavbu

Moderní stavební technologie Maxplus firmy IZOPOL disponuje vynikajícími tepelně-technickými vlastnostmi – jejími hlavními výhodami jsou maximální tepelná ochrana budov, ekologie, cenová dostupnost a úspora energií.

Reklama

Maxplus je stavební systém založený na systému ztraceného bednění s oboustrannou izolací. Využívá skládané tvárnice z expandovaného pěnového polystyrenu Neopor, které lze libovolně kombinovat do požadované úrovně izolace. Je určený zejména pro stavbu pasivních a nízkoenergetických domů. Jeho přednostmi jsou snadná manipulace, rychlá stavba a cenová dostupnost.

Systém se obejde bez těžké mechanizace i klasických zednických profesí a umožňuje výstavbu za jakýchkoliv klimatických podmínek. Tvárnice se speciálním zámkovým systémem lze pomocí rozebíratelných plastových příček snadno spojit, což umožňuje rychlou a přesnou výstavbu. Vyplněním betonovou směsí poté vzniká stěna s vnitřní i vnější izolací. Systém Maxplus získal ocenění Zlatá medaile IBF 2011 na stavebním veletrhu v Brně.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.