logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Lehké, odolné a trvanlivé střechy

Máte-li na svém domě střechu, do které vám po dlouhých letech začalo zatékat, je nejvyšší čas na náhradu stávající střešní krytiny za novou. Na trhu je dnes bohatý výběr střešních krytin a každá z nich má pochopitelně své přednosti i nedostatky.

Ideálním řešením pro všechny šikmé střechy jsou střechy Comax, které nabízí výrobce STŘECHY COMAX®. Své výrobní a skladové prostory má u středočeských Velvar a nově také v Jindřichově Hradci a v rámci expanze do zahraničí také v anglickém Bristolu.

Přednosti střech Comax®

Lehké hliníkové a ocelové pozinkované střešní systémy drážkové i profilované, které svým vzhledem připomínají klasické pálené střešní tašky. Mají vysokou odolnost proti všem povětrnostním vlivům, takže jsou velice vhodné zejména do drsných horských oblastí, nebo do míst v okolí chemických provozů či do agresivních přímořských lokalit. Díky lehkosti šablon se s nimi snadno manipuluje při pokládce a rovněž celá střešní konstrukce nenese takovou zátěž, jako je to v případě jiných krytin. Další předností střešní krytiny Comax® je její 100% recyklovatelnost. Střechy Comax® jsou vhodné jak pro rekonstrukce šikmých střech, tak pro moderní novostavby rodinných či jiných domů.

Vzhledová stránka

V případě střech Comax® si přijdou na své jak milovníci klasického vzhledu střešní krytiny, tak příznivci inovativních a neotřelých povrchových úprav plechu. Výrobce STŘECHY COMAX® nabízí široký výběr standardních lakovaných barev. Moderní provedení lakování s povrchovou texturou eliminuje sluneční odlesky na povrchu krytiny. U hliníkové krytiny je možné využít této jedinečné úpravy také v kombinaci s embosováním povrchu plechu „Stucco“.

Nabídka doplňků

Spolu se střešní krytinou Comax® si můžete objednat také nezbytné doplňky, které jsou ve stejném provedení. Jedná se zejména o okapové systémy, ale také o protisněhové zábrany nebo lávky nutné k provádění kominických a jiných prací na střeše.


STŘECHY COMAX®
logo STŘECHY COMAX®

Zkušenosti v oblasti lakování plechů, špičkový technologický postup a precizní výroba dávají našim krytinám vysokou kvalitu a záruku životnosti až 75 let. Mateřská společnost METAL TRADE COMAX je jedním z prvních představitelů kontinuálního lakování plechů ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.