logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Nový produktový vyhledávač Guardian Glass

Společnost Guardian Glass Europe spustila nový on-line vyhledávač produktů, který umožní zákazníkům rychle najít nejvhodnější výrobek společnosti Guardian Glass pro svůj projekt.

Reklama

Nový produktový vyhledávač Guardian Glass

Společnost Guardian Glass Europe spustila nový online vyhledávač produktů, který umožní zákazníkům rychle najít nejvhodnější výrobek společnosti Guardian Glass pro svůj projekt s ohledem na nejrůznější požadavky na použití, vzhled nebo výkonnost.

Využitím intuitivního vyhledávání, třídění a filtrů produktového vyhledávače mohou zpracovatelé skla, architekti, návrháři a výrobci obvodových plášťů budov najít snadno několika kliknutími nejvhodnější typ skla pro svůj další projekt. Uživatelé mohou rychle objevit estetické a funkční možnosti produktů Guardian Glass a přitom si být jisti, že si zvolí řešení, které bude splňovat i další důležitá kritéria projektu, jako jsou požadavky na energetiku budovy a denní osvětlení.

Tento nástroj umožňuje na nejvyšší úrovni vyhledávat specifické produkty podle názvu nebo je při vyhledávání filtrovat na základě výběru z řady projektových a produktových vlastností: typu fasády, složení zasklení, přenosu světla, solárního faktoru, barvy nebo odrazivosti zasklení.

Při filtrování dle těchto atributů se uživateli na obrazovce zobrazí seznam, přičemž jsou přehledně vidět technické informace k jednotlivým produktům. Tyto produkty lze rychle porovnat za použití výše uvedených kritérií, ale i podrobnějších vlastností, jako je solární faktor, hodnota U, součinitel stínění nebo vnitřní odrazivost.

Uživatel může řadit zobrazené technické informace navíc i podle dalších vlastností – například toho, zda je možné sklo ohýbat, opatřit jej keramickým potiskem, nebo může získat doporučení vhodných parapetních skel pro konkrétní produkt.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.