logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Začíná Lindab Akademie: cyklus školení pro odborníky v oblasti lehkých střešních krytin i tenkostěnných ocelových konstrukcí

Lindab, přední světový výrobce a prodejce stavebních komponent z tenkostěnné oceli, lehkých střešních krytin, fasádních a okapových systémů a vzduchotechniky, chystá i letos tematická školení pro architekty a projektanty, montážní firmy i prodejce.

Reklama

Lindab Akademie nabízí široké spektrum školení, která budou probíhat od února po celé ČR
Lindab Akademie nabízí široké spektrum školení, která budou probíhat od února po celé ČR

V tomto roce však přichází s ucelenou koncepcí s názvem Lindab Akademie. Ta nabízí široké spektrum různých témat pro všechny, kdo se zabývají projektováním, prodejem či montáží plechových střešních krytin a tenkostěnných ocelových konstrukcí.

Stavební komponenty z prvotřídní oceli stále inovujeme, abychom vyhověli zvyšujícím se nárokům na moderní budovy. S inovacemi nejen ve výrobcích, ale také v servisu a podpoře našim zákazníkům, chceme průběžně seznamovat všechny zájemce. Školení, která poskytujeme bezplatně, budou probíhat již od února po celé České republice. Na vyžádání jsme připraveni uspořádat i školení mimo vypsané termíny, šité zcela na míru například velké montážní firmě, za kterou můžeme přijet do jejího regionu,“ říká Štěpán Lášek, produktový manažer společnosti Lindab s. r. o. a školitel Lindab Akademie.

Zájemci si mohou vybírat z širokého spektra kurzů od základních až po pokročilé, které trvají celý den a zahrnují i praktickou část. Obsahem školení jsou nejen profilované a drážkované střešní systémy Lindab, ale i montáž střešních oken Velux do krytin Lindab, konstrukční systémy Lindab Stavby včetně tenkostěnné ocelové konstrukce Lindab Construline, software Lindab pro projektování staveb i detailní orientace v sortimentu Lindab pro prodejce.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.