logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Konec šetření na novou fasádu

Důležitými parametry při rozhodování o volbě nové fasády na panelovém domě v Berouně byly kvalitní zateplení a životnost.

Všichni majitelé bytů se jednohlasně shodli na tom, že již nechtějí shromažďovat finance do fondu oprav na rekonstrukci fasády několik let. Zvolili odvětranou fasádu NOVABRIK.

Jejich spokojenost, kterou nám písemně vyjádřili v dopise Vám předkládáme níže:

SVJ TOVÁRNÍ 39 BEROUN - Realizace odvětrávané fasády panelového domu v Berouně 03/-07/2015

Výbor SVJ chce touto cestou poděkovat za dosavadní průběh montáže fasády našeho domu pracovníkům firmy NOVAMONT s.r.o. Pod vedením pánů Běhouna a Wernera práce pokračují podle harmonogramu a to ve velmi dobré kvalitě. Řemeslníci jsou velmi vstřícní i k požadavkům jednotlivých vlastníků bytů, zvláště při úpravách lodžií, kdy musí realizovat různé varianty obkladů, připevňovat sušáky na prádlo ale i jiné předměty.

Pokud budou práce pokračovat tak jako dosud, bude stavba dokončena v červenci 2015. Chceme touto cestou poděkovat i panu Čavojskému z firmy NOVABRIK CZECH s.r.o. Ten nám velmi obětavě pomáhal v přípravné fázi stavby při řešení řady technických problémů včetně chemických kotev. Ochotně se i zúčastnil několika schůzí SVJ, na kterých výboru pomohl s vysvětlením všech problémů dotýkajících se stavby.

V Berouně 29.5.2015

za výbor SVJ
MUDr. Dagmar Pěničková
Lenka Šrámková





STAVOBLOCK system, s.r.o.
logo STAVOBLOCK system, s.r.o.

Stavoblock system, s.r.o. je česká rodinná firma vyrábějící již 23 let unikátní stavební systémy, jejichž tvarové řešení sama vyvíjí a navrhuje. Portfolio společnosti nabízí produktové řady v odvětví fasád, zahradních zdí a dlažeb. Systémy mají společné ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.