logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

7 důvodů proč STAVOBLOCK!

STAVOBLOCK - to je jednoduchá výstavba a dlouhá životnost. Skládá se jako stavebnice bez použití malt a lepidel. Vyzkoušejte jeho jednoduchost pro zkrášlení zahrad, stavbu plotů a opěrných zdí.

Systém zdí je navržen ze čtyř různě velkých bloků, které se harmonicky provazují. Pro výstavbu lze použít i jeden typ bloku. Jednotlivé bloky jsou provazovány spojkami či táhly, které se zasouvají do rybinových zámků a zabraňují jakémukoli pohybu zdi. Množství kotevních prvků je dáno výpočtem na základě výšky zdi. Kotevní prvky jsou skryté, takže je patrná pouze pohledová plocha bloků. Povrchová úprava, která imituje strukturu kamene je štípaná, dále je vyráběna hladká a broušená. Materiálem je prvotřídní beton. Součástí celého systému je i doplňkový sortiment ukončujících desek a říms.

Ze systému Stavoblock lze realizovat opěrné zdi a zídky, schodiště, ploty, vysoké dělící zdi, základ pro pergoly, zahradní domy a mnohé další prvky zahradní architektury.

1. Pouze jednou
Stavoblock zajistí Vaší realizaci trvanlivost, bezúdržbovost a dlouhou životnost.

2. Bezpečnost
Stavoblock Vám poskytne pocit bezpečné ochrany Vašeho majetku.

3. Zhodnocení nemovitosti
Stavoblock Vám navýší finanční hodnotu nemovitosti efektivním využitím celé plochy Vaší zahrady.

4. Jedinečný vzhled
Stavoblock poskytne Vaší zahradě pěkný vzhled vytvořený libovolnou kombinací pohledových prvků s širokou nabídkou povrchů a barev.

5. Servis
Stavoblock Vám zajistí technické poradenství, zpracování vizualizace a hydrogeologického průzkumu včetně montáže Vaší zdi.

6. Český výrobek
Stavoblock je jediný originál vyráběný pro Vás v Lezníku u Poličky. Stavoblock je Vaše jistota ověřená více než 1.000 realizací a to již déle jak 5 let na území Česka, Slovenska a Rakouska.

7. Garance 30 let!

STAVOBLOCK system, s.r.o.
logo STAVOBLOCK system, s.r.o.

Stavoblock system, s.r.o. je česká rodinná firma vyrábějící již 23 let unikátní stavební systémy, jejichž tvarové řešení sama vyvíjí a navrhuje. Portfolio společnosti nabízí produktové řady v odvětví fasád, zahradních zdí a dlažeb. Systémy mají společné ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.