logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

SunGuard Solar – tmavá fasáda zvenku, ale s neutrálním pohledem zevnitř

SunGuard Solar Grey 20 má propustnost viditelného světla 19 % a vnější odraz světla pouze 10 %, což dodává fasádě tmavý, téměř černý vzhled.

Reklama

SunGuard Solar Grey 20 je ideální volbou pro architekty, kteří chtějí vytvořit moderní tmavou fasádu, ale ponechat budovu stále příjemnou zevnitř. Hodí se pro architektonické projekty v celé Evropě. Vyrábí se nanášením povlaku na velmi čiré základní sklo float ExtraClear, díky kterému získává mnohem lepší transparentnost a index podání barev, než jak je tomu u skel barvených ve hmotě.

„V poslední době jsme zaznamenali tendence aplikovat na fasádách extrémnější formy designového stylu. Chceme architektům nabídnout škálu možností, s nimiž mohou fasádu navrhnout dle svých představ.
Nedávno bylo například osazeno vysoce reflexní sklo na budově Tour Incity ve francouzském Lyonu. Zároveň jsme svědky opačného trendu, kdy je často požadováno sklo, které se při pohledu z vnějšku jeví tmavší a má nízkou reflexi.“
komentuje uvedení Grey 20 Michal Hronský ze společnosti Guardian.

SunGuard Solar Grey 20 se hodí pro architektonické projekty v celé Evropě. Vyrábí se nanášením povlaku na velmi čiré základní sklo float ExtraClear, díky kterému získává mnohem lepší transparentnost a index podání barev, než jak je tomu u skel barvených ve hmotě.

SunGuard Solar Grey 20
SunGuard Solar Grey 20
 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.