logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Nový internetový portál Lindab Střešní asistent

Potřebujete poradit, nebo přímo pomoci s realizací střechy? Pak právě pro Vás je vhodné navštívit stránky www.stresniasistent.cz věnované opravám a rekonstrukcím střech.


Portál Střešní Asistent

Portál Střešní Asistent je připraven pomoci Vám při řešení nové střechy po technické i realizační stránce. Nenechávejte proto rozhodování o Vaší stavbě na jiných a informujte se sami správně a nezávisle. Odborníci Lindab Vám na základě svých dlouholetých zkušeností podají relevantní a pravdivé informace.

Projděte si průvodce problematikou střech a střešních krytin a dalších komponentů týkajících se zastřešení a odvodnění střechy. Zaregistrujte se a následně budete kontaktováni odborníky Lindab, kteří Vám poskytnou potřebné informace, poradí Vám a doporučí nejvhodnější řešení pro Vaši střechu, případně doporučí prověřenou montážní firmu. To vše zdarma a nezávazně! Navíc získáte zdarma informační brožuru Průvodce bezchybnou realizací střechy.

Střešní asistent přispěje k Vaší informovanosti odborným názorem. Konečné rozhodnutí o Vaší nové střeše je vždy na Vás.


Lindab střešní krytiny
logo Lindab střešní krytiny

Lindab je mezinárodní skupina se sídlem ve Švédsku, která vyvíjí, vyrábí a prodává výrobky pro stavebnictví z ocelového plechu: lehké střešní krytiny, okapové systémy, bezpečnostní prvky střech, trapézové plechy, systémy pro opláštění budov a konstrukční ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.