logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Poznejte, jak dokáže efektivní kontrola zakázek změnit váš byznys

Mít podrobný přehled o tom, v jaké fázi se nacházejí zakázky ve firmě, a moci na to pružně reagovat – to je klíčovým parametrem pro konkurenceschopnost v jakémkoliv oboru. Být maximálně efektivní během realizace projektu, eliminovat chyby a kdykoliv a odkudkoliv jej řídit či informovat zákazníka o průběhu? Takový posun změní vaše podnikání od základu. A dosáhnout jej navíc není vůbec složité. Stačí si vybrat správný systém projektového řízení.

Reklama

Pokud se rozhlédnete na trhu specializovaných programů na řízení projektu, většinou narazíte na produkty „stavěné“ pro konkrétní obory, které se obvykle nedají aplikovat univerzálně. Pro ty, kteří hledají program rozdělující úkoly do fází a na několik činností, delegující dílčí úkoly ke konkrétním zaměstnancům a spouštějící je postupně po dokončení předchozího úkolu, je optimálním řešením aplikace FLOWii. Jedná se o komplexní systém, který využijí všichni zaměstnanci ve firmě od obchodníků po výrobu. Jak to funguje?

Představte si samostatnou tabulku, v níž můžete zakázky vytvářet podle předem nastavených šablon projektů, jimiž se zabýváte. Šablona obsahuje navazující úkoly pro zaměstnance, které je potřeba postupně splnit. Navíc v ní může být zanesena komplexní struktura potřebných produktů, které jsou pro konkrétní typ zakázky nutné. Systém dokáže pohlídat také například objednání materiálů až po uskutečnění finálního podpisu smlouvy nebo vyšle pokyn pro výrobu až po naskladnění objednaného zboží. Pokud si takto nastavíte šablony jednotlivých projektů, můžete je využít u těch následných stejného nebo podobného typu. Jen upravíte detaily a dříve časově náročné plánování se dokončí v řádu minut.

Online kontrola nad hospodařením. Přehledný přehled příjmů a výdajů ke každé zakázce včetně vyčíslení zisku či ztráty na projektu.
Online kontrola nad hospodařením. Přehledný přehled příjmů a výdajů ke každé zakázce včetně vyčíslení zisku či ztráty na projektu.
Aktuální stav projektů a zakázek. Možnost zobrazit si seznam zakázek dle stavu a ihned tak vidět, co se přesně děje ve firmě a kam je potřeba zacílit pozornost.
Aktuální stav projektů a zakázek. Možnost zobrazit si seznam zakázek dle stavu a ihned tak vidět, co se přesně děje ve firmě a kam je potřeba zacílit pozornost.
Jednoduché plánování projektů. Seznam úkolů pro každou zakázku si můžete vytvořit jako vzor a velmi rychle tak spustit její realizaci.
Jednoduché plánování projektů. Seznam úkolů pro každou zakázku si můžete vytvořit jako vzor a velmi rychle tak spustit její realizaci.

Kontrola a komfort pro vás i pro klienty

Zaměstnanci navíc automaticky dostávají pokyny k plnění úkolů a jedinou zbývající činností tak bude kontrola jejich plnění v zadaných termínech. Praktické je také umístění veškeré dokumentace související se zakázkou, jako jsou faktury, objednávky či výdejky, v jednom souhrnu. Můžete je tak kdykoliv okamžitě dohledat.

Jednou z významných výhod aplikace FLOWii je také zefektivnění a zvýšení flexibility komunikace směrem k zákazníkovi. Díky tomu, že může obchodník odkudkoliv a kdykoliv sledovat průběžný vývoj realizace zakázky, má nepřetržité aktuální informace a v případě dotazů klienta je vždy v obraze. Výrobní tým navíc může z historie obchodní komunikace vytěžit konkrétní detaily, aniž by musel opětovně oslovovat klienta s poptávkou upřesňujících informací. Vaši klienti tak budou spokojenější, a dobré jméno firmy se upevní s každým dokončeným projektem.

Průběžný přehled o zisku

Další výhodou univerzálního systému projektového řízení FLOWii je také okamžitý přístup k bilanci zakázky v záložce Finance. V ní jsou k dispozici veškeré příjmy a výdaje spojené s projektem, ať již se jedná o náklady na materiál, nakoupení položky, mzdy či vystavené faktury. Vyvíjí se pro vás zakázka jako zisková? Aktuální zisk či ztrátovost v návaznosti na odbavování plateb dodavatelům či externím spolupracovníkům máte k dispozici kdykoliv v přehledu. A jakmile zakázka skončí, ihned vidíte, zda se vám vyplatila. Tuto funkci oceníte i v případě, kdy si potřebujete vypracovat přehlednou statistiku zakázek. Ta nastíní, jaké projekty dosáhly největšího úspěchu nebo o které služby z vašeho portfolia je největší zájem.

Pokud hledáte univerzální řešení systému projektového řízení, které nabízí flexibilní nastavení podle vašich potřeb, a navíc za rozumné peníze, seznamte se s FLOWii ještě dnes.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.