logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Nové typové domy v katalogu Dům jedním tahem

Dům jedním tahem (DJT) se řadí k nejvýznamnějším prodejcům montovaných domů v České republice. Domy jedním tahem si získávají zákazníky především díky výhodám, které přináší základní materiál pro jejich výrobu – keramický beton a také rychlá stavebnicová technologie. Dům jedním tahem vsází na kvalitu a minimalizaci starostí a problémů, které může stavba přinést. Zákazníci si mohou vybrat z 33 typových projektů úsporných, nízkoenergetických a pasivních domů, které jsou promyšlené do detailu. Ale protože se požadavky zákazníků mění, doznávají změn i typové projekty, které DJT zákazníkům nabízí.

Proto v novém vydání katalogu typových domů najdete několik novinek. A všechny se týkají řady úsporných domů. Počet nabízených typových domů se nezměnil. Katalog stále čítá 25 položek. Ale několik starších typových domů nahradily domy zcela nové, jiné dostaly novou, vylepšenou dispozici. Co se nezměnilo je fakt, že typový projekt získají zákazníci k objednávce domu ZDARMA.

Při úpravách a navrhování nových typových domů jsme vycházeli z nejčastějších požadavků zákazníků, které s nimi řešíme v rámci individuálních úprav projektové dokumentace“, říká vedoucí prodeje DJT Roman Ullmann. „Našim cílem je dát zákazníkovi promyšlený typový projekt, v němž nebude třeba dělat další úpravy. A protože preference zákazníků se s novými trendy v bydlení mění, měníme i my naše typové projekty“, dodává Ullmann. Doplňme však, že u DJT jsou i nadále možné individuální úpravy projektů jako změny oken, přístavby garáže, úpravy dispozice apod.

Nové domy:

  • bungalov Prometheus
  • bungalov Theia
  • bungalov Gaia
Bungalov Prometheus
Bungalov Prometheus
Bungalov Theia
Bungalov Theia
Bungalov Gaia
Bungalov Gaia

Nové dispozice:

  • dvojdomek Kairos
  • bungalov Iris
Dvojdomek Kairos
Dvojdomek Kairos
Bungalov Iris
Bungalov Iris

On-line katalog úsporných typových domů >>

Co jsou Domy jedním tahem?

Úsporné domy z keramického betonu, které v sobě kombinují rychlost výstavby dřevostaveb a dlouhověkost cihlových domů, jsou u českých zákazníků stále oblíbenější. Zákazníci si mohou některý z typových domů nechat postavit buď jako hrubou stavbu, dům k dokončení, nebo dům na klíč. První dvě varianty jsou skvělým základem pro stavebníky, kteří chtějí v dostavbě pokračovat svépomocí, protože systém DJT v mnoha ohledech dostavbu usnadňuje a zlevňuje. Díky minimu použitých mokrých procesů může být dům obydlen ihned po své dostavbě. Nemusí vymrznout přes zimu.

Další výhody si pak majitelé užijí při obývání domu. Díky keramickému betonu, který má skvělé izolační vlastnosti se tyto domy vyznačují nízkou spotřebou tepla, příjemným mikroklimatem v zimě i v létě, větší užitnou plochou než u cihlových domů díky tenčím stěnám apod. Výhody základního materiálu a unikátní stavební technologie na závěr korunují skvělé zákaznické služby.

Chcete-li vědět více o výhodách Domů jedním tahem, navštivte web www.dumjednimtahem.cz.

Den zahájení montáže
Den zahájení montáže
Stavba 1. NP, montáž přízemí, osazení schodiště a polostropů
Stavba 1. NP, montáž přízemí, osazení schodiště a polostropů
Montáž stěn patra
Montáž stěn patra

Dokončená hrubá stavba
Dokončená hrubá stavba
Pokládka střešní krytiny
Pokládka střešní krytiny
Dům k dokončení
Dům k dokončení
Hotový dům, připravený k nastěhování
Hotový dům, připravený k nastěhování


LIAPOR | Lias Vintířov, lehký stavební materiál k.s.
logo LIAPOR | Lias Vintířov, lehký stavební materiál k.s.

Společnost Lias Vintířov, lehký stavební materiál, k. s. vyrábí kompletní sortiment stavebních materiálů LIAPOR pro hrubou stavbu. Základním materiálem pro jejich výrobu je lehké keramické kamenivo Liapor, které nahrazuje běžné přírodní kamenivo.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.