logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Dvanáct minirýpadel Cat 301.6 pro společnost CETIN

Zeppelin CZ předal v Modleticích u Prahy společnosti CETIN hned dvanáct nových minirýpadel Cat 301.6 pro výstavbu a údržbu telekomunikačních sítí v České republice.

Telekomunikace tvoří dnes neodmyslitelnou páteř naší civilizace. Neustále chceme mít k dispozici obrovská množství dat a být v každém okamžiku v kontaktu. Se zvětšujícími se požadavky na počet připojených zařízení a rostoucím objemem dat se však zákonitě zvyšují i nároky na velikost a spolehlivost telekomunikační infrastruktury.

Největší telekomunikační síť v České republice, obsluhující 99,6 % populace, provozuje společnost CETIN. Kromě mobilních (bezdrátových) technologií GSM, UMTS, LTE a 5G společnost buduje i pevné sítě se zaměřením na výstavbu optických přípojek (FTTh). Všechny tyto technologie CETIN spravuje tak, aby odpovídaly všem dnešním nárokům na přenos dat, svou síť neustále rozšiřuje a modernizuje.

Právě pro účely výstavby a údržby potřebuje CETIN spolehlivé a výkonné stroje, které dokáží pracovat v nelehkých a často stísněných podmínkách, kdy jsou kladeny vysoké nároky na, bezpečnost, snadnost obsluhy a ovládání. Jako nejvhodnější stroje pro dané úkoly byla vybrána minirýpadla Cat 301.6 amerického výrobce Caterpillar od společnosti Zeppelin CZ.

Stroje jsou vybaveny prostornou bezpečnou přetlakovou kabinou, rozšiřitelným podvozkem a rychloupínačem. Ke každému stroji byla dodána hydraulická svahovací lopata a dvojice podkopových lopat 300 mm v provedení se zuby a s břitem. Snadnému manévrování se strojem pomáhá i technologie Stick Steer, umožňující ovládání pojezdu pomocí joysticku.

Klíče od všech dvanácti minirýpadel Cat 301.6 převzal zástupce společnosti CETIN Jiří Tomášek, manažer realizace a údržby fixní sítě, v sídle firmy Zeppelin CZ v Modleticích z Prahy z rukou jejího generálního ředitele, pana Petera Bancíka.

Více informací na www.zeppelin.cz


Zeppelin CZ s.r.o.
logo Zeppelin CZ s.r.o.

Společnost Zeppelin CZ s.r.o., výhradní prodejce stavebních strojů a zařízení Cat® pro Českou republiku, dodává na český trh širokou škálu stavebních, zemních, zemědělských a důlních strojů amerického výrobce Caterpillar. Je také dodavatelem ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.