logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Zeppelin CZ ve spolupráci s Construction SITECH CZ uspořádal CAT ROADSHOW 2024

Novinky ze světa stavební i lomové techniky Cat se už tradičně představily v pískovnách v Ledčicích a v Hrušovanech na akci Cat Roadshow 2024. Oběma zastávkám předcházel odborný seminář Technology Days 2024 zaměřený na moderní 2D a 3D technologie.

Na přelom jara a léta mají všichni, kdo se zajímají o stavební a těžební techniku, už hezkou řádku let v kalendáři rezervované místo pro Cat Roadshow, tradiční akci pod širým nebem. Ani rok 2024 nebyl v tomto ohledu výjimkou. V pískovnách ve středočeských Ledčicích a moravských Hrušovanech proběhly ve dnech 7. června, resp. 14. června opět dvě zastávky Cat Roadshow 2024.

K vidění tu byly novinky z nabídky strojů Cat od Zeppelin CZ včetně moderními technologiemi nabitého pásového rýpadla Cat 323, vybaveného hlavou Tiltrotátor TRS18, nebo dvojice strojů s přípravou autonomního řízení. Dozer Cat D5 i válec Cat CS76B tak vyžadoval od obsluhy jen velmi málo, stroje si samy řídí směr dle připraveného digitálního modelu terénu, a tím zvyšují přesnost a efektivitu práce.

Svůj stánek měla na akci i společnost Construction SITECH CZ. Tady si návštěvníci mohli vyzkoušet moderní technologie propojené stavby v praxi. Nejen že se propojená stavba stává ve stavebnictví již standardem, ale postupným vývojem je i samotná obsluha všech technologických nástrojů jednodušší a intuitivnější. Sledovat, jak se z digitálního modelu postupně rodí skutečný upravený terén, je nejen velmi efektní, ale také nesmírně efektivní.

Ostatně technologie začínají hrát v našem odvětví zásadní roli. Ne náhodou předcházela oběma zastávkám Cat Roadshow 2024 i série odborných seminářů Technology Days 2024.

V rámci Cat Roadshow 2024 proběhlo tradičně i republikové kolo soutěže strojníků Klubu posádek Cat. Ani zde se už soutěžící nemohli spolehnout jen na svou zručnost, ale museli prokázat, že umí pracovat s technologickými nástroji, které jim moderní technika Cat nabízí.

Letošní Cat Roadshow 2024 opět ukázala, jaké trendy můžeme ve světě stavební techniky očekávat, jak výrazný skok za poslední roky učinily moderní technologie a že značka Caterpillar zůstává v tomto ohledu i nadále na špici ve svém oboru.

Více informací na www.zeppelin.cz


Zeppelin CZ s.r.o.
logo Zeppelin CZ s.r.o.

Společnost Zeppelin CZ s.r.o., výhradní prodejce stavebních strojů a zařízení Cat® pro Českou republiku, dodává na český trh širokou škálu stavebních, zemních, zemědělských a důlních strojů amerického výrobce Caterpillar. Je také dodavatelem ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.