logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Místo, kde jezdí auta sama. Klíčový milník stavebního projektu BMW Group v Sokolově

„Vše je nastaveno a běží!“ S hrdostí oznamuje Marek Šnyrch, člen týmu DELTA Group ČR, který má v projektu FMDC u Sokolova na starosti digitalizaci projektu a implementaci platformy Dalux FM, sloužící pro správu a evidenci majetku v tomto obřím projektu.

„Klíčový milník projektu Testovacího centra FMDC (Future Mobility Development Center) u Sokolova je úspěšně za námi! Po více než roce intenzivní práce běží a funguje komplexní nástroj Dalux FM. A co je důležitější, náš klient BMW Group a jeho spolupracovníci ho umí samostatně používat díky podpoře i našim školením, z toho máme vážně radost“, říká Marek Šnyrch, specialista digitalizace a CDE, DELTA Group ČR.

Nyní probíhá neméně důležitá etapa – aktivní zaplňování systému daty. Tento krok je nutný pro správu majetku na všech částech tohoto rozsáhlého projektu. Cílem je plná propojenost s prvky modelu BIM a dokumentací As-Built. Díky tomu bude nástroj všem sloužit pohodlně a po dlouhá léta.

Sám Marek k projektu BMW Sokolov na závěr říká: „Osobně DĚKUJI osvícenému přístupu investora – jmenovitě Sebastian Schlott a nyní Andreas Loehnert, kteří tento stavební projektu BMW Group v oblasti digitalizace zastupovali. Projekt Future Mobility Development Centre je skutečně inovativní, nadčasově vybavený a myslí se zde nejen na budoucnost vývoje samořiditelných aut. Takto nabitých projektů potřebujeme více, ať může efektivita digitalizace plně vyniknout. Samotní spokojení uživatelé pak přispějí svojí pozitivní zkušeností k osvětě digitalizace stavebnictví!“

DELTA Group ČR je generálním projektantem pozemní výstavby monumentálního testovacího polygonu skupiny BMW na Karlovarsku. Kromě projekce s využitím BIM technologie, byla DELTA zodpovědná také za kompletní digitalizaci stavebních procesů. Detaily o projektu pro zájemce ZDE.

Více informací


DELTA Group ČR - Delta Projektconsult s.r.o.
logo DELTA Group ČR - Delta Projektconsult s.r.o.

Soustřeďujeme ve svém týmu více než 400 odborníků a expertů na architekturu, projekci staveb včetně BIM projektování, projektový management a celkové řízení a koordinaci staveb včetně detailního stavebního dozoru - digitální nástroje Datenpool, PlanRadar, ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.