logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

REMS Picus DP – jádrové vrtání bez vody s mikro-impulsní technikou

Čisté, jednoduché, rychlé. Např. 200 mm v železobetonu Ø 62 mm jen 5 min. V kombinaci s vysavačem REMS Pull M (viz. str. 36) ideálně vhodný k výrobě jádrových vrtání v dokončených prostorech, např. v obytných, kancelářských nebo průmyslových budovách.

REMS Picus DP Basic-Pack

Elektrický diamantový jádrový vrtací stroj s mikro-impulsní technikou, k jádrovému vrtání na sucho v betonu, železobetonu ≤ Ø 162 (202) mm, zdivu a jiných materiálech ≤ Ø 202 mm, ručně vedenému nebo s vrtacím stojanem. Pohonný stroj s vnějším připojovacím závitem UNC 1¼ vnějším, G ½ vnitřním pro vrtací korunky, převody nevyžadujícími údržbu s bezpečnostní kluznou spojkou, univerzálním motorem 230 V, 50 – 60 Hz, 2200 W, integrovaným sacím rotorem k odsávání prachu.

Multifunkční elektronika s pozvolným rozběhem, omezením volnoběžných otáček, pojistkou proti přetížení, ochrannou proti zablokování. Dotykový spínač s aretací. Otáčky vrtacího vřetena při zatížení 880 min-1. Protisměrný držák. Navrtávací pomůcka G ½ TDKB s vrtákem Ø 8 mm, šestihranný nástrčný klíč SW 3. Jednostranný klíč SW 32. V pevném kufru z ocelového plechu.

Více informací


 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.